Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Teşekkur Mesajları

Teşekkur Mesajları
0
98

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Teşekkur Mesajları

Bu Mesaj Bana yaşattığın ve hala yaşatmakta olduğun butun guzel duyyguların bir manası olarak gonderilmektedir, bana yaşattığın ve yaşatacağın butun guzel duygular icin teşekkur ederim sana sevgilim…

Umtularımın tek mimarı sensin hayallerimdeki tek huzur verici olan seninle hayatımın sonuna kadar gidebilmektir sevgilim, bana bu gucu ve bu umitleri verip icimde huzur sağladığın icin teşekkur ederim

Olesiye seviyorum ki seni yaşamak icin tek sebebimsin, yaşamak icin seviyorum seni olmek icinde tek sebebim olur gidişin, hala birlikte olmamız adına teşekkur ederim biricik sevgilim benimmmm…

Sen icimde bir ozlemsin, sen gozlerimde hasret kulaklarımda hasretin turkusu oldun birtanem, ve hasretle umutla bekliyorum hayallerimin tek sahibi olan SENI birtanem, teşekkur ediyorum duygularımda ki seni oldurmediğin icin

Karanlık odalarda sensiz kalsamda, yalnızlığımı hayalinle avuturum, seni goreceğim gun bayram olur bana, sensizlik sonum olur bu yalan dunyada, hayatımın anlamısın sevgilim teşekkur ederim

Teşekkur ediyorum sana sevgilim, beni hayata dondurduğun icin soğuk bedenime sıcak guluşlerini aşıladığın icin seviyorum seni seviyorum seninle olan gunleri

Umutlarım adına teşekkur ediyorum SANA huzurumun adına teşekkur ediyorum doğrularına, sen benim tek huzurum sen benim bildiğim tek doğrumsun AŞKIM…

Her anımda seni duşunmek tir sevgi, sanki sen yanımdaymışsın gibi davranmaktır sana olan bağlılığım ve işte ben seni hayatımda hep boyle kabullendim birtanem sen yanımd aolmasanda sen varsın benim yanımda teşekkur ediyorum sana mcx aşkımm

Gozlerim senden başkasını gormez, başka goze gozum değerse haramdır bilirim, kalbim sendne başkası icin atmaz kalbim ve gozlerims adece senindir sevgilim, Herşeyimle sana teşekkur ederim birtanem

Bugun sensiz olsamda sanki sen varmışsın gibi mutluydum odamda bir mesajın bile beni mutlu etmeye yeterken yanımda olduğunda heryer cennet gibi geliyor bana biriciğim, teşekkur ediyorum bu dunyada bana mutluluğu verdiğin icin

Kalbimin tek sahibi sensin, bu kalp senin icin atar sadece sevgilim, bir bilsen seni ne kadar seviyorum gozyaşlarım ve nefesimdir tek şahidim biriciğim, sana teşekkur ediyorum sensiz oldmadığım icin birtanem
Ne sensizliği kabul edebilirim hayatımda ne de sensiz yaşayabilirim bu dunyada, ne sensiz gulebilirim bu hayatta ne de sensiz ağlayabilirim yalnız odamda, sensizlik olumdur bana sensizlik cehennemdir dunyama, cehennemi yaşatmadığın icin teşekkur ederim sevgilim…

Kimse bikemez icimde ki seni, kimse anlayamaz sana olan bendeki sevgiyi, dunumde bugunumde sadece sen varsın, ben senin adını kalbime kazıdım birtanem, teşekkur ederim sana

Bu mutlu gunumde ve bundan sonra ki mutlu gunlerimde sizlerim yeniden yanımda gormek isterim bugun adına hepinize teşekkur ederim…

Birlikte gulup birlikte ağlayacağımız nice guzel doğum gunlerimde bir arada olmak umidi ile herkeze teşekkur ederim

Manevi desteğini benden esirgemeyen ve iyi, kotu gunumde herzaman yanımda olan ayrıca bu ozel gunumde beni yalnız bırakmayan herkeze teşekkur ediyorum birlikte nice guzel gunlerde buluşmak adına sağolun

Bu mutlu gunumde yanımda olamasanızda mesajlarınızla manevi mutluluğu yaşattığınız icin teşekkur ederim

Arkadaş demek guven demektir, arkadaş demek iyi gunde kotu gunde bir beden olmak demektir, arkadaş demek sen demektir teşekkur ederim arkadaşlığın icin

Arkadaşlık ozel bir kelimedir ve bu ozel kelime senin gibi bir arkadaşa denilebilir, beni maddi ve manevi her acıdan yanımda olman ve desteklemenden dolayı teşekkur ediyorum sana arkadaşım iyi ki varsın!

Tek hayalim sen oldun ve hayallerim artık gercek oldu seninle bir omur boyu yaşamaya yeminliyim sensizlik bana haram olur sevgilim, teşekkur ederim bana hayllerimi verdiğin icin birtanem

Sen yaşama sebebimsin benim, sen mutluluğun anahtarısın benim icin, sen huzursun kalbimde sevgilim, sen kalbimde bir dunya oldun bunu bil biriciğim, teşekkur ederim sana dunyam olduğun icin biriciğim…

Sen benim umut denizimsin, sen benim delice kurek sallayıp sana doığrugeldiğim tek sebebimsin, senin dunyanda buğulmak bile huzur verir bana sevgilim, teşekkur ederim bana bu duyguları yaşattığın icin…

Sensizlik guneşin yakıcı sıcağında gecenin zifiri karanlığına duşmek gibidir, sensizlik yazın ortasında kış mevsimini yalamak gibidir, sensizlik gecenin ortasında ay’ın yok olması gibidir, sensizlik olumden farksız sevgilim, bana yaşama gucu verdiğin icin teşekkur ederim nefes almamın tek sebebidir senin sevgin

Dunum nasıl senin ise bugunumde senin, bugunum nasıl senin ise yarınımda senin, yarınlarım nasıl senin ise, tum geleceğimde senin, sen benim hayatım, sen benim yaşama sebebimsin sevgilim, bu mutluluğu bu gucu bana yaşattığın icin sana teşekkur ederim

Nasıl ki gece ile guduz var ise, nasıl ki tatlı ile eşki birbirini tamamlıyor ise, nasıl ki deniz ile kum birbirine baglı ise bende seninle bir butunum sevgilim, bana sensizliği yaşatmadığım icin teşekkur ederim biriciğim