Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

♥ Tesellim Seni Bekliyor ♥

♥ Tesellim Seni Bekliyor ♥
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
♥ Tesellim Seni Bekliyor ♥ 1549070874 1549070874 tesellimsenibekliyor5c54f21f10a2dtesellimsenibekliyor5c54f21f10a2d http:img135imageshackusimg13592254yg6png ​ Geriye Doğru dönüp bakıyorum, her şeyi uzun vakit önce kaybettiğimi, içimi sızlatan, başımı iki yandan sallatan, buz kestiren sözlerini, tutamadığım ellerini düşününce, bir şimşek çakıyorum içimde, yıldırımdan kaçıyorum, bir kanadın altına sığınıyorum “Avuntum seni bekliyorum Çabamı neye harcadığımı bilmiyorum Tükenen pek şey var ama Bugün kısa bir yürüyüşte şunları duydum “Sen sevdiğinde ruhunu verirsin iki ruhla yaşaman baskı olmalı, her gece ruhumu çağırıyorum, kimseye vermediysen, onu geri istiyorum Sessizce, kimseye kesin etmeden içimdekileri yaşamam gerek Özledim ya, diye yüksek sesle söylenen her düşüncede, imkansız mı diye soruyorlar Ben tüm kahkahalarımı kaybettim Haberdar olmadığımdan değil bu tükenmeyen duygular İçimi titreten gerçeklere dayanma edemiyorum Senin için cümleler kurmaya, daha sonra silmeye devam edeceğimAma sadece senin için Sessizce bir köşeye oturup benzer soruyu tekrarladım kendime, neden şikayet ediyorum, itirazlarım kime Çok tövbe etmem lüzum, biliyorum… İçimde saklı tuttuğum büyük buluşmanın küllerini savuruyorum, olup biten ne varsa amaç aramadan yaşamaya çalışıyorum Bu benim gibi her şeyde kasıt arayan biri için çok şiddet oluyor Seni andıran en minik sesi duyduğumda, bu ses hücrelerimde sakladığım sana ait anıyla buluştuğunda eskisi gibi iç çekmiyorum Tersine uzun zamandır bekliyormuş gibi karşılıyorum onu, hiç bırakmamak üzere sarılıyorum ona Sana sarılamadım lakin taze anılara sarılıyorum Rüyalarımda tutuyorum senin pak ellerini,Onu da fazla görme ne olur, aşka buz kesen ellerime Bir rüya gördüm diyorum senle,karıştırsam ne var onu da bitmeyen hayallerime Rüyalarımda tutuyorum senin pak ellerini Aslında ;Rüyada diyemem, senden uyanamam oysa​  

858,496Konular
982,180Mesajlar
30,117Kullanıcılar
alisahn46Son üye
Üst Alt