Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tesla, Otonom Tırı Üretimlerinde Aksaklık Yaşıyor

Hoş geldin! Poyrazstar35 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Tesla, Otonom Tırı Üretimlerinde Aksaklık Yaşıyor

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
1500 adet otonom tır hedefi ile yola çıkılmış oysa yalnızca 260 adet üretilmişti Tesla Inc Genel Sekreteri Elon Musk Cuma günü şirketin büyük kamyonetinin açılışını, Kasım ayı ortasına kadar geriletti ve elektrikli araç üreticisinin yeni model 3 Sedan'ının üretimindeki darboğazları düzeltmek ve Porto Riko'ya yardım etmek için kaynak aktarımı yaptığını tweetledi
Model 3, Tesla'nın daha fazla kitlesel pazar üreticisi olma hedefine yaklaşmasına yardımcı olabilir Ama son yorumlar, üretimdeki artışın hızıyla ilgili beklentileri hafifletti Musk'ın yorumları Cuma günü hisse senedi işlemlerinin kapanmasından sonradan geldi Şirketin hisseleri, genişletilmiş ticarette yüzde 0,8 oranında düştü Kaliforniya merkezli Palo Alto şirketi sadece 220 Model 3 sedan üretti ve üçüncü çeyrekte 260 adet üretti 1500'den artı imal planlanmıştı
Musk keza, şirket sakinlerinin birçok elektriksiz kalan ve fırtına vuran Porto Riko'ya yardım etmek için batarya üretimini artmak için kaynaklarını değiştirdi Bu hafta başlarında Tesla, üretim darboğazlarını Model 3 için planlanan rampa sürecinin geride bıraktığını bildirdi Kasırgadan büyük ölçüde etkilenen ve altyapılar sıkıntısı çeken Porto Riko kentinin de elektrik ihtiyacını yerine getirmek için yüzlerce Powerwall gönderen Tesla, yeni elde edilecek gelirler ile de yardımcı olmak istiyor ancak üretimde de bu alıcı aksaklıklar yaşadığını belirtiyor
Kaynak:*wwwfirstpostcom

858,506Konular
983,044Mesajlar
33,110Kullanıcılar
kaannns1903Son üye
Üst Alt