Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Test drive unlimited 2 ev dekorasyonu sorunu ?

Test drive unlimited 2 ev dekorasyonu sorunu ?
0
142

Similar threads

Arkadaşlar dün tdu 2 yi yukledım guzel sekılde oyuna gırdım oyunun vıdeolarında falan hıc kasma yok sıstemım kaldırıyor oyunu fakat araba surmede takılma var bazı sıtelere baktım bu sorun genel galıba ve kımse yardımcı olmamıs eger o arkadaslarda burdan sorununu cozebılırse sevınırım lutfen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
test drive unlimited de kendi şarkılarımı radio içindeki radyo kanallarının içine atıyorum ama çalmıyor yardım pls
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Selam Arkadaşlar; Ya Ben Bilgisyarıma Test Drive Unlimited Yüklüyorum Gayet Normal Birşekilde Oynayabiliyorum 144 Patch mı ne Onda Normal Oynuo 166A patch yüklediğimde Oyundayken Herhangi Birses Gelmiyor ve Bi Süre Sonrada Oyundan Atıyor BiÇok Kez Sildim Yükledim Format Attım Yükledim Ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
  Yayıncı Nacon ve geliştirici KT Racing, Test Drive Unlimited Solar Crown için Together We Drive isimli yeni bir fragman yayınladı. Test Drive Unlimited Solar Crown, bir açık dünyada geçen sürüş ve ömür usulü tecrübesi. Anahtarlarınızı alın ve lüks hayatınızı yaşayın. Unutmayın, toplumsal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Yardım için şimiden sağolun test drive unlimited yükledim oynuyorum ama biraz donmalar oluyoryardım edermisiniz? bilgisayarın özellikleri; P4 30 ghz ati readon x1650 8x Ram 1 gb ve oyunun içindeki Vİdeo ayarlarıda sanırım çok önemli onuda net birşekilde açıklarsanız sevinirim hepsi en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt