Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Test Drive : Unlimited (Yardım)

Test Drive : Unlimited (Yardım)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar oyunu bu gün kurdum En başında ekran ayarlarını falan yaptım Gamespy üyeliği kullanmadan normal bir profil oluşturdum İlk görevi yapıp oto kiraladım arkasından ev satın aldım sonra bitane araba aldım Araba aldıktan sonra benden bir yere gitmemi istedi Gideceğim yere gelince enter'e bas dedi bende enter'e bastım sonra single ve multiplayer seçenekleri çıktı Ordan single player'e tamam dediğimde beklemeye geçiyor ve hiçbir şey olmuyor Ne yapmalıyım basmam gereken ayrı bir tuş falan mı var? Yoksa başlangıçta mı hata yapıyorum?

Similar threads

Accelerator Oyun sırasında Ctrl tuşunu basılı tutup aşağıdaki kodları kullanın: Kod Sonuç muchmoney $130,000 allweapons Tüm silahlar helpme Hasarı onarır agressor Sınırsız silahlar booster daha fazla hızlanma Act of War: Direct Action Single player modunda ENTER'e basın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Max Payne 2: The Fall of Max Payne PC Hile Kodu Oyunun kısayoluna developerekleyin Yani maxpayne2exe developer gibi Ardından ~ tuşu ile konsolu açın, aşağıdaki kodları kullanın clear konsolu temizler coder ölümsüzlük, tüm silahlar, sağlık, sınırsız cephane god ölümsüzlük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
HAKETTİYSEM! +rep Hepsi Alıntıdır Bu onceki konum bundada birsürü hile var: http:wwwfrmtrcomoyunhileleri3farkiylahtml Age of Empires Aşağıdaki kodları Enter tuşuna bastıktan sonra çıkan ekranda yazın Eğer olmazsa oyun esnasında yazarak deneyin: MEDUSA : işçiler medusa olur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Empire Earth 2 Oyun esnasında ENTERe basın, açılan pencereye icheat yazın ve enter'a basın Tekrar enter'e basın ve aşağıdaki kodlardan birini girin: # loot Bütün kaynaklara ekstra 10000 ekler # give tech Extra 50 teknoloji puanı verir # epoch up Bir çağ atlar # play god Ölümsüzlük #...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Empire Earth 2 Oyun esnasında ENTERe basın, açılan pencereye icheat yazın ve enter'a basın Tekrar enter'e basın ve aşağıdaki kodlardan birini girin: # loot Bütün kaynaklara ekstra 10000 ekler # give tech Extra 50 teknoloji puanı verir # epoch up Bir çağ atlar # play god Ölümsüzlük #...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,497Konular
981,952Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt