iltasyazilim
FD Üye
Her orta yaşa gelmiş erkekte görülecek diye bir kural olmasa da; orta yaş içinde olan erkekler; yaşamlarını gözden geçirip kendileri için ne yaptıklarını sorgulamaya, genç bir partner aramaya ve kayıplarını ayrım etmeye başlayabilirler İşte bu dürtülerin aşağı erkeklerde yaşlanma ile birlikte ağır ağır androjen seviyesindeki düşme vardır Çünkü testesteron seviyesinde 40'lı yaşlarda düşmeye başlar Gelişmiş ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de ihtiyar erkek popülasyonunun giderek büyüme göstermesi, androjen düşüklüğünü ve buna alt gelişen cinsel ve diğer sıhhat sorunlarını son günlerde gündeme oturtmaya başlamıştır
2Psikolojik Belirtiler
*Cesarette azalma,
*Kendine güven kaybı,
*Üretkenlikte azalma,
*Depresif mizaç hali,
*Anksiyete,
*Çabuk Sinirlenme,
*Huzursuzluk,
*Yaşamdan müsamaha almama,
*sinirlilik,
*Konsantrasyon kaybı,
*Dalgınlık,
*Zihinsel dermansızlık,
*Bellekte ve öğrenmekte azalma vb
Bu psikolojik belirtilerin birçok doğrusu erkeğin, erkek dominant kültürün kendisine öğrettiği “iktidarını simgeleyen duyumlarının azalmasından kaynaklanmaktadır
Hemen diyeceksinizki bu bilgiler niye eee baylar öğrenin diye araştırdım buldum size başınıza geleceklerden haberdar olun diye Tüm hayatımız yöneten hormonlardır biliyorsunuz lakin en önemliside erkeklerin baş belası hormunu testesteron Erkelerin hayatını bu hormon idare diyo
İşte bu hormon azalmaya başladığı vakit korkuları başlıyor ve yukarda yazdıklarım oluyo
Ve siz deprasyona giriyosunuz ama bilmiyorsunuzki
Korkunun ecele faydası yok galiba kadınların ahlarını çok aldınız bence dikat edin *
2Psikolojik Belirtiler
*Cesarette azalma,
*Kendine güven kaybı,
*Üretkenlikte azalma,
*Depresif mizaç hali,
*Anksiyete,
*Çabuk Sinirlenme,
*Huzursuzluk,
*Yaşamdan müsamaha almama,
*sinirlilik,
*Konsantrasyon kaybı,
*Dalgınlık,
*Zihinsel dermansızlık,
*Bellekte ve öğrenmekte azalma vb
Bu psikolojik belirtilerin birçok doğrusu erkeğin, erkek dominant kültürün kendisine öğrettiği “iktidarını simgeleyen duyumlarının azalmasından kaynaklanmaktadır
Hemen diyeceksinizki bu bilgiler niye eee baylar öğrenin diye araştırdım buldum size başınıza geleceklerden haberdar olun diye Tüm hayatımız yöneten hormonlardır biliyorsunuz lakin en önemliside erkeklerin baş belası hormunu testesteron Erkelerin hayatını bu hormon idare diyo
İşte bu hormon azalmaya başladığı vakit korkuları başlıyor ve yukarda yazdıklarım oluyo
Ve siz deprasyona giriyosunuz ama bilmiyorsunuzki
Korkunun ecele faydası yok galiba kadınların ahlarını çok aldınız bence dikat edin *