Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Testi kebabı

Testi kebabı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
15 kg orta yağlı koyun eti
2 yemek kaşığı ayçiçeği yağı
1 kg arpacık soğan
Yarım yemek kaşığı domates salçası
2 büyük domates
Sivri biber
Defne yaprağı
Tuz
kimyon
karabiber
Testi kebabı hazırlanışı
İri parçalar şeklinde kesilmiş eti yıkayıp süzün Eti büyük bir kabın içine alın Arpacık soğanların kabuğunu soyup ete ekleyin Domatesleri, biberleri iri parçalar şekline doğrayıp malzemeye ekleyin Salça, tuz, kimyon, karabiber ve ayçiçeği yağını ilave edip karıştırın Hazırladığınız harcı toprak testiye doldurun Testinin ağız kısmını hazırladığınız bir hamurla sıkıca kapatın Sıcak fırında 15 saat pişirin Fırından alıp 20 dakika dinlendirin Hamuru çıkarıp kebabı servis tabaklarına paylaştırın Sıcak servis yapın


 
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt