Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Testim Negatif Ama Acaba Hamile miyim...:(

Testim Negatif Ama Acaba Hamile miyim...:(
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Testim Olumsuz Lakin Acaba Hamile miyim:( İlişkiden 11 ve 17 gün sonraki kan testlerim olumsuz lakin hala adet olamadım sizce niçin?25 Haziran'dı adetim eczaneden deneme alıp yapsam dürüst netice verir mi?  

Similar threads

testim negatif gebe olabilirmiyim? Abla merhaba Ben geçen ay adet olmama dort beş gün varken ilişki yaşadım fakat kırıldım bu ay adet oldum ama yalnızca 1 gün sürdü adetim bende evde gebelik testi yaptım olumsuz çıktı acaba Niye kısaydı adetim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
acaba hamile miyim bakarmısınız kızlar normalde 22 günde adet olan birisiyim bugün adetim geçeli tam 7 gün adetim 1 gün geçince evde test yapmıştım olumsuz çıkmıştı adetim 6 gün geçincede evde test yaptım yeniden olumsuz 4 aydır bebek istiyoruz normalde adet 1 gün bile geçse eczaneden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
prezervatifle ilişkiye girdim hamile miyim yok miyim mrb hazıranin 17sinde prezervetifle korunarak iliskiye girdim prezervatif olmasina partnerim geri cekilerek prezervatifin icine bosaldi adetim 24 gun gecikti adetlerim duzensizdir hic bir gebelik belirtim yok lakin ben yinede eczaneden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
hamile miyim ? merhaba ben 22 mart adet oldum lakin bu ay adet olmadım16 sında adetim gelmesi gerekiyor 19 gün geçti 78 gün arayla 2 sefer gebelik kan testi yaptırdım, 2 sefer evde idrar testi yaptım netice negatif çıktı,adetimde bağdaşmazlık hiç olmadı şimdiye değin lakin gebelik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Sürtünme ile birlikte oldum kondom kullanmadım Hamile miyim 10 gün önce erkek arkadaşım la sürtünme yoluyla birlikte olduk prezervatif kullanmadık derhal adet olmam gereken günü 3 gün geçti bugün adet oldum sandım kahverengi akış geldi gerisinde kan gibi sızıntı vardı ama peçeteye sürdüğümde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,496Konular
981,696Mesajlar
29,772Kullanıcılar
GsuatSon üye
Üst Alt