Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tevfik Fikret Mai Deniz Şiiri

Tevfik Fikret Mai Deniz Şiiri
0
135

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Mai Deniz Tevfik Fikret
Tevfik Fikret Mai Deniz şiiri

Saf u rakit Hani akşamki tegayyur heyecan?
Bir cocuk rUhu kadar purnisyan,
Bir cocuk rUhu kadar şimdi munevver, lekesiz,
Uyuyor mai deniz
Ben butun bir gecelik cUşi ahzanımla,
O hayalatı perişanımla

Muteşekk', laim,
Karşıdan safveti mahmUrunu seyretmedeyim
Yok, bulandırmasın alUdei zulmet bu nazar
RUhi masUmunu, ey mai deniz;
Ah, lakin ne zarar;
Ben bu gozlerle mukedder, aciz
Sana baktıkca teselli bulurum, aldanırım,
Mai bir goz elemi kalbime ağlar sanırım

Similar threads

Tevfik Fikret Parnasizm şiiri ornekleri Parnasizm akımına ornek şiirler BALIKCILAR Bugun acız yine evlatlarım, diyordu peder, Bugun acız yine; lakin yarın, umid ederim, Sular biraz daha sakinleşir… Ne care, kader! Hayır, sular ne kadar coşkun olsa ben giderim Diyordu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
551
Tevfik Fikret Balıkcılar Şiiri Balıkcılar Tevfik Fikret Şiiri Tevfik Fikret Balıkcılar BALIKCILAR Bugun acız yine evlatlarım, diyordu peder Bugun acız yine; lakin yarın, umid ederim Sular biraz daha sakinleşir Ne care, kader Hayır, sular ne kadar coşkun olsa ben giderim Diyordu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Tevfik Fikret Bir İcim Su Şiiri Tevfik Fikret Bir İcim Su Şiir Bir İcim Su Tevfik Fikret Şiiri Bir İcim Su Guzel coban, bir icim, bir yudum su testinden Bugun sıcak yine pek, sanki ortalık yanıyor Guzel cocuk senin olsun hayatım istersen Nicin gozum sana baktıkca boyle yaşlanıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Tevfik Fikret Parnasizm şiiri örnekleri Parnasizm akımına misal şiirler BALIKÇILAR Bugün açız yine evlâtlarım, diyordu peder, Bugün açız tekrar; lâkin yarın, ümîd ederim, Sular azıcık daha sâkinleşir… Ne tedavi, felek! Hayır, sular ne dek coşkun olsa ben giderim Diyordu oğlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
346
858,496Konular
981,639Mesajlar
29,722Kullanıcılar
kurtlarSon üye
Üst Alt