Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

TEVHİD ile ilgilenen kişiler neden tekfirle uğraşır

TEVHİD ile ilgilenen kişiler neden tekfirle uğraşır
0
153

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Esselamu aleykum ben istagramda ne zaman dolaşsam sayfasında tevhid yazısını gördüğüm her şahıslar hep başkalarını tekif ediyor gibi en son biriyle tartıştık adam cübbe sarıklı sakallı hocayı koyumş karşısınada bir normal adam koymuş onun beynini çalan karikutur seklinde birşey işte yani kısacası amaçlarını anlamak zor zaten ne zaamaan böyle insanlarla karşılaşsam saatlerce ilmi konusuyorum en sonunda yorumları sılıp engelliyorlar cünkü verecek bir cevapları tükeniyor kardeşim ayıptır yani Allah rızası için gidip kafirler gavurlarla uğraşmak varken gelip müslümanları hedef alarak birşeyler yapmak cok yanlış bence Elhamdülilah müslümanız araştırmalıyız insan dinini iyi yaşamalı yoksa yaşadığını din zanneder ALLAH İSLAH ETSİN DİYORUM Başkada denecek birşey yok İslam barış demektir barış demek birbirini aşağlamak değildir

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt