Ivedi ola vuslat, ivedi ola 1549031621 1549031621 tezolavuslattezola5c5458c970136tezolavuslattezola5c5458c970136 http:bp1bloggercom6jBgUq2T04wR0SaWUXKrVIAAAAAAAAARAcSvrmMXevH4s320ggggg Yakında görür müyüm yurdunu, İçime çeker miyim Medineyi kaplayan güzel koku kokunu? Çok özledim Medine'ni, Medine'nin yolunu Yitirmemeye çalışıyorum umudumu Yüreğime inince anlıyorum doğrusu, Yeşil kubbeye kurban olayım ama, O da yetmezmiş meğer bana, Gül yüzünü görmek isterim bundan böyle karşımda Ivedi ola vuslat tez ola Aşık maşukuna kavuşa Rüyamda da görmez oldum, hayrola Dayanamıyorum özlemine haberin ola Gözyaşlarım tükenmedi, sel oldu, Yüreğim aşkından kabardı Sen oldu, Hasretin bu bedeni yaktı kavurdu, Kavuşma ümüdim beni ayakta tuttu Fazla korkuyorum Efendim, çok Beni tanımamandan, istememenden, Sen beni tanımaz istemezsen, Her lahza ölürüm kederimden Ümmetine beni de kabul et Efendim! Etmezsen bi başıma ben neylerim? Biçare olurum, kahrolur biterim N'olur şefaatini esirgeme canım Efendim Ah Efendim mecnun bu can sana Ne süre kavuşuruz acaba, Ne vakit varırım yanına Ivedi ola vuslat çabuk ola!