Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

tezgâhtar gerekli ?

tezgâhtar gerekli ?
0
123

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
selamlama arkadaslar ben kalbini kırdıgım lakin sevdgim bi kıza asırı dercede kırdım bi msj yolluycam 2 msj secenegi var hangisini yollarsam daha dogru olur bi bakarmısınız

1) mesaj

Selam, Farkındayım sözümü tutmadım uzun zaman geçince yaptığım herşeyin farkına vardım Reddedilmek önemli değildi seni kırmamalıydım hakaret etmemeliydim yaptığımı çocuklar bile yapmaz o anlarda kendimi teftiş edemiyordum Bu mesajı atarak seni rahatsız etmiyecektim lakin sana yaptıklarımdan dolayı vicdanen rahatsız oluyorum uyuyamıyorum rüyamda seni ağlattığımı görmek bana azap verdiriyordayanılmaz oluyor benim yüzümden bütlere girmen gerçekte beni çok üzdü Doğum gününü anmak isterdim ama sana yaptıklarımdan dolayı bisey diyemiyorumŞüphesiz seninle oynamadım duygularım tamamıyla gerçekçiydi seninle dalga geçtiğimi zannetme kavgalı olduğum sinirli olduğum anlarda kendimi kontrol edemiyipde sana yaptıklarım adına rahatsızlık duyduğumu anlatmaya çalıştımAllahada pişmanlık ediyorum sürekli sonuçta yürek incitmek fazla fena bisey Kabe yık fakat kalp kırma demişler Amacım hastalık atamak yok yine de eğer ettiysem kusura bakma hayırlı ramazanlar

buda 2msj

selamFarkındayım sözümü tutmadım uzun vakit geçince yaptığım herşeyin farkına vardım red yemek manâlı değildi seni kırmamalıydım hakaret etmemeliydim yaptığımı çocuklar bile yapmaz o anlarda kendimi denetleme edemiyordum seni rahatsız etmiyecektim fakat sana yaptıklarımdan dolayı vicdanen rahatsız oluyorum uyuyamıyorum rüyamda seni ağlattığımı görmek bana azap veriyor ,dayanılmaz oluyor benim yüzümden bütlere girmen gerçekte beni fazla üzdü geçmiş doğum gününü kutlamak isterdim ama sana yaptıklarımdan dolayı bisey diyemiyorum sen haklısın biz uyumsuzduk bende o kadar düşünüyorumGeçte olsa ayrım ettim amacım geçmişi başlamak değil elbette pişmanlığımı belirttip azıcıkda olsa vicdanen dar bulmak istiyorumelbette sevgimiş, şansmış yok diğer bişey senden dilenmiyorum kızgın olduğum sinirli olduğum anlarda kendimi denetleme edemiyipde sana yaptıklarım namına rahatsız olduğumu belirtiyorum Muhakkak seninle oynamadım duygularım tamamıyla gerçekçiydi seninle dalga geçtiğimi zannetme Allahada tövbe ediyorum aralıksız sonuçta yürek canını yakmak fazla kötü bisey Kabe yık fakat yürek kırma demişler Amacım hastalık saptamak yok gerçi eğer ettiysem kusura bakma uğurlu ramazanlar

858,496Konular
982,386Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt