Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

tezgâhtar olur musunuz?

tezgâhtar olur musunuz?
0
133

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
eski sevgilimden 3 yıl önce ayrılmıştım geçen yıl bi yerde karşılaştık ve ben ona tekrardan aşık oldum 34 kez buluştuk tekrardan başlamak istedim ama reddetti fakat arkadaş kalalım falan dedi arkadaş kaldık ama ben onu unutamuyodum kesintisiz ben mesaj atıyodum o her zaman soğuk soğuk konuşuyodu az daha takmıyodu 1 ay önce buluşmak istedim güzel olur dedi haftaya boşum sende uygunsan bi gün belirlerizdedi 1 hafta sonradan mesaj attım ne süre buluşalım diye bilmiyorum dedi ısrar ettim ben söylerim abes olduğum zaman dedi cilalı dedim haber verirsin 2 hafta mesaj atmayınca bundan böyle pes ettim resimlerini mesajlarını facebookunu onla ilgili ne varsa çöpe attım lakin bugün bana şöyle bi mesaj attı:: unutmadım gerçekten bişeyler çıktı haftaya boşum buluşalım olur mu? yahut pes mi ettin? ya da kavgalı mısın? tabiki yanıt yazmadım fakat şimdi buluşsam mı buluşmasam mı bilmiyorum kız asosyal bi kız fazla arkadaşı değil birinden hoşlanmadığını da biliyorum yani beni garanti erkek dost görüp beklettiğini sanmıyorum lakin niçin böyle bi mesaj attı bilmiyorum tavsiyelerinizi alabilir miyim? şimdiden teşekkür ederim

Similar threads

Arkadaşlar merhaba ilk önce zaman ayırdığınız için teşekkür ederim bunu sonuna kadar okuyun lütfen Kızla çıkmaya başladık normalde hiç bi kıza yüz vermem terslerim üstüme daha çok düşerler vs Kızların gözündede elde edilmek istenen bi erkeğim sevgilimde instagramdan kızları takibi bıraktırttı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
lafa nasıl başlasam bilmiyorum ben 18 yaşında izmirde oturan bir erkek evladıyım güldügüme bakmayın gerçekte morelim 0 herneyse konuya döneyim ben çok lakin çok sevdigim biri var geçen sene bu zamanlar çıkıyordum ve ayrıldıgım zamanlar geldiydi geçen yıl bu zamanlarve ben ayrıldılma sebebi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
1 ay önce tanıştığım kızla 3 hafta önce okulda dersten daha sonra oturduk kantine yanına bi kız arkadaşıda vardı beş dakika daha sonra arkadaşı ben yemek yemek yiycm siz oturun dedi gitti ilerde arkadaşlarının oturduğu masaya bizi yalnız bıraktı bi yarm saat muhabbet ettk havadan sudan dersler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
bi kızla tanıştım 2 aydır tanıyoruz birbirimizi ve ben bu kızı seviyorum arkadaşlar o kız facesine şöyle yazmış Seni seviyorum seslenmek yok fakat marifet önemli olan o kelimenin tüm sorumluluklarını alabilmek tıpkı böyle yazmış ve altınada aşk diye birşey yok tümü yalan dolan felan yazmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
Açtığım konu uygun olmayan başlık denilerek kapatılmış ben şu anda yeniden açıyorum yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar Yaklaşık 15 yıldır çıktığım bi kız vardı Birbirimize çok bağlıydık Son birkaç ayımız fazla kızgın geçiyordu Ben ondan ayrılıyordum o aralıksız ağlıyordu ısrar ediyordu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,475Konular
981,253Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt