Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

TFF Yabancı Kararını Açıkladı: 8+3 Kuralına Devam

TFF Yabancı Kararını Açıkladı: 8+3 Kuralına Devam
0
52

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83

TFF, 8+3 yabancı kuralının devam edeceğini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yeni dönemde 8+3 yabancı kuralının devam edeceğini açıkladı.

Ayrıca TFF, yayınlanacak harcama limitlerindeki kabul edilebilir sapma oranının %40 olarak belirlendiğini açıkladı.

Similar threads

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yine düzenlenen stadyumlara giriş koşulunu açıkladı. Aşı takvimini tamamlamış bireyler, son aşı tarihlerini takip eden 14’üncü günden itibaren stadyumlara girebilecek. Ayrıyeten TFF, konuk ekip seyircisinin müsabakalara alınmayacağını açıkladı. TFF’den...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), kulüplerin yaz transfer devri için harcama limitlerini açıkladı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yaz transfer periyodu için harcama limitlerini açıkladı. En yüksek limit 1.545.820 milyar TL ile Galatasaray'ın oldu. Galatasaray'ı 1.378.878 milyar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), kulüplerin takım harcama limitlerinde yapılan değişiklikleri iptal ettiğini duyurdu. TFF'den yapılan açıklamada, federasyon yönetim kurulunun Riva'da toplantı gerçekleştirdiği belirtilerek, şunlar kaydedildi: "Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Kulüp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Spor Toto Muhteşem Lig'de 6. hafta geride kalırken gözler Türkiye Futbol Federasyonu'na çevrilmişti. Yabancı kuralının değişeceği tarafındaki haberlerin akabinde TFF Lideri Mehmet Büyükekşi aldıkları kararı paylaştı. "YABANCI KURALI 8+3 FORMUNDA DEVAM EDECEK" Habertürk'e konuşan Büyükekşi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
TFF Yönetim Kurulu liglerle ilgili yeni bir değerlendirme yaptıklarını açıkladı. Açıklamaya göre TFF 2. ve 3. Lig, Bölgesel Amatör Ligi 18 Temmuz'a ertelendi. TFF 1. Lig 19 Haziran'da başlayacak. Süper Lig maçları ilan edildiği gibi 12 Haziran'da başlayacak. TFF'den yapılan açıklamada şu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
858,497Konular
982,555Mesajlar
30,293Kullanıcılar
CyscoderSon üye
Üst Alt