iltasyazilim
FD Üye
Thaistile Salatası Sushi Salatası – 78 Kkal100g Tarifi İçin Malzemeler
*Yumurta Lboy haşlanmış 1 tane (60g)
*Salatalık 1 orta boy (100g)
*Kırmızı biber 1 orta boy (100g)
*Yeşil salata 12 demet (150g)
*Yeşillik (dereotu maydanozfesleğen) 12 demet (20g)
*Tatlı mısır 80g
*Tuzlanmışhaşlanmış somon eti 100g
*Soya sosu 1 yemek kaşığı (20g)
*Pirinç sirkesi 1 yemek kaşığı(20g)
*Susam 1 yemek kaşığı (10g)
Thaistile Salatası Sushi Salatası – 78 Kkal100g Tarifi Yapılışı 1*Porsiyon*(630 gram): *Kkal*490,44;*Protein*41,10g;*Yağ*22,66g;*Karbonhidrat*31,64g
Servis: 1 porsiyon
Zaman: 5 dakika
Süper sağlıklı ve süper lezzetli! Salatanın besin değeri çok dengeli Yuksek protein oranı, sağlıklı yağlar ve taze sebzeler vucudun bütün ihtiyaçları karşılaşır! Aynı zamanda fresh ve yumuşak tadı sizi mutlaka şaşırtır!
*
1) Yumurtaları haşlayın, soyun ve ufak ufak rendeleyin
2) Salatalığı, biberi, salata yapraklarını ve somon etini uzun ince şerit şeklinde doğrayın
3) Yeşillik ince ince doğrayın
4) Küçük yağsız tavada susamı sürekli çevirerek kızarıncaya kadar kavurun
5) Bütün malzemeleri bir kaba alarak karıştırın
6) İstediğe göre süsleyerek ana yemek olarak afiyetle yiyin!
Afiyet olsun!
*
*Yumurta Lboy haşlanmış 1 tane (60g)
*Salatalık 1 orta boy (100g)
*Kırmızı biber 1 orta boy (100g)
*Yeşil salata 12 demet (150g)
*Yeşillik (dereotu maydanozfesleğen) 12 demet (20g)
*Tatlı mısır 80g
*Tuzlanmışhaşlanmış somon eti 100g
*Soya sosu 1 yemek kaşığı (20g)
*Pirinç sirkesi 1 yemek kaşığı(20g)
*Susam 1 yemek kaşığı (10g)
Thaistile Salatası Sushi Salatası – 78 Kkal100g Tarifi Yapılışı 1*Porsiyon*(630 gram): *Kkal*490,44;*Protein*41,10g;*Yağ*22,66g;*Karbonhidrat*31,64g
Servis: 1 porsiyon
Zaman: 5 dakika
Süper sağlıklı ve süper lezzetli! Salatanın besin değeri çok dengeli Yuksek protein oranı, sağlıklı yağlar ve taze sebzeler vucudun bütün ihtiyaçları karşılaşır! Aynı zamanda fresh ve yumuşak tadı sizi mutlaka şaşırtır!
*
1) Yumurtaları haşlayın, soyun ve ufak ufak rendeleyin
2) Salatalığı, biberi, salata yapraklarını ve somon etini uzun ince şerit şeklinde doğrayın
3) Yeşillik ince ince doğrayın
4) Küçük yağsız tavada susamı sürekli çevirerek kızarıncaya kadar kavurun
5) Bütün malzemeleri bir kaba alarak karıştırın
6) İstediğe göre süsleyerek ana yemek olarak afiyetle yiyin!
Afiyet olsun!
*