Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

The Battle For Middle-Earth 2 Sınırsız para ve ordu, daha keyifli oyun için İçeri!

The Battle For Middle-Earth 2 Sınırsız para ve ordu, daha keyifli oyun için İçeri!
0
458

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
The Battle For MiddleEarth 2 oyununu daha zevkli hale getirecek bir paylaşım sunmak istiyorum
Biliyorsunuz bilgisayara karşı oynadığınızda, bir avuç ordu ile oyunun pek bir keyfi olmuyorZaten az olan asker limitini arttırabilmek için her yere ev dikmek zorunda kalıyorsunuzHer askerden dilediğiniz kadar çıkartma şansınız da olmuyor, birkaç tabur atlı asker de gözünüze hitap etmiyor elbette

Oyunu daha keyifli hale getirebilmek için, basit bir programla oyunun ''ini'' isimli dosyasında bazı oynamalar yaptım ve oyunun düzeninde bir takım değişiklikler yaptım(Uğraşmak isteyenler için programın adı: Final Big Editor Değişiklikler hakkında aklımda kaldığı kadar bilgiler vereyim:

Genel Değişiklikler:
Başlangıç puanı 10 olarak arttırıldı
Binalar daha kısa sürede kuruluyor
Yüzük kahramanlarının vuruş gücü, sağlığı arttırıldı Büyü kullanma süreleri düşürüldü
Para derdi yok bir tane ev diktiğiniz zaman 100000 altın veriyor
Asker sınırı yok , ve askerler çok kısa sürede çıkıyorDüşmanlar daha kalabalık orduyla geliyorlar ve oyun daha zevkli oluyor(Büyük canavarlar, mancınıklar ve merenler hariç)
Askerlerin vuruş,savunma güçleri ve sağlıklarıyla oynamalar yaptımElimden geldiğince dengelemeye çalıştım
Kahramanların sağlığı, vuruş gücü ve geliştirmeleri arttırıldı
Okçu kahramanın menzili ve ok atma hızı arttırıldı
Kahraman geliştirme puanları sınırsız oldu(HealthArmorVisionPower hepsini max yapabilirsiniz)
Sauron'un parmağındaki yüzüğe parlama efekti eklendi

Irklardaki Değişiklikler:
Elf'lerin okçularının atakları güçlendiAtlılar , kılıçlılar , mızraklılar normalElflerin kalesinden Gandalf , Gimli , Aragorn da çıkabiliyor artık(Bir de kendi zevkime göre Sauron'u da ekledim ama kullanıp kullanmamak size kalmış)
Men'lerin atlıları (Rohirrim) oldukça güçlendiSağlıkları arttıOkçuları normal , mızraklıları da biraz güçlendiKalesinden çıkan Herolar aynı kaldı
Dwarves'de pek bir değişiklik yapmadımAskerlerin tümünün savunmaları ve sağlıklarını biraz arttırdım
Goblins'de de pek bir değişiklik yok yalnızca Trolleri sınırsız sayıda ve kısa sürede çıkartabiliyor
Mordor, en köklü değişiklikleri bunda yaptımKaleden Balrog çıkabiliyorVe 3 tane olan Fealbest sayısını 1213 tane yaptım , nazgul sayısını da 910 taneye çıkarttımMordor yaya orduları çok dandikti hemen ölüyordu onları biraz düzelttimTrolleri çok sağlam yaptım çıkma sürelerini de kısalttımMancınıklar da aynı şekildeBir gelişte 5060 trolle geliyorlar
Isengard'ı da genel olarak değiştirdimOrdularının güçlerini yükseltim

Ayrıca kaleden kahraman çıkartırken Sauron, Aragorn, Gandalf veya 1213 FealBest aynı anda görünmez Bu bahsettiklerim görünmüyorsa, bunun sebebi; oyunun tüm karakterlerin listesini o ekranda gösterememesi
Önce kalenizde görünen karakterleri çıkartın, onlardan boşalan dairesel bölgeye diğer kahraman gelecektir

Buradan İndirin

İndirdiğiniz dosyayı rar'dan çıkartın
İçerisinde ''ini'' isminde bir dosya olacak onu oyunun kurulu olduğu yere atın
Değiştirip değiştirmek istemediğinizi soracakDeğiştir deyin

ÖNEMLİ: Dosyayı oyunun içine atmadan önce, sizdeki aynı isimli dosyanın yedeğini alınEğer oyun hata verirse veya siz eski haliyle oynamak isterseniz tekrar değiştirirsiniz
Ayrıca oyuna güncelleme yapmamış olmanız gerekmektedir

Yapmamı istediğiniz değişiklikler, yenilenmesini istediğiniz linkler veya unuttuğum başka şeyler varsa burdan bildirin düzelteyim

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,737Kullanıcılar
ey4781Son üye
Üst Alt