Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

The Big Bang Theory 5.sezon ne zaman başlayacak

The Big Bang Theory 5.sezon ne zaman başlayacak
0
163

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Big Bang Teori 5sezon ne zaman başlayacak
The Big Bang Theory 5sezon ne zaman?

imagesthebigbangtheory5sezonnezamanbaslayacak5ad1edecc3fd4

The Big Bang Theory dizisi 5 sezonuna 22 Eylul Perşembe gunu başlıyacak ustelik iki bolum ard arda yayınlanacak

Similar threads

Big Bang Kuram 5sezon ne süre başlayacak The Big Bang Theory 5sezon ne zaman? The Big Bang Theory dizisi 5 sezonuna 22 Eylül Perşembe günü başlıyacak diğer taraftan iki bölüm ard arda yayınlanacak *
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Gezegenimiz Dünya’nın da içinde bulunduğu evrenin nasıl oluştuğuna dair pek çok farklı teori var. Ancak son yüz yılda üzerinde ortak karara varılan ve hakkında çalışmalar yapılan en önemli teori Big Bang, yani büyük patlama olayıdır. İlk başta her şeyin sıcak ve yoğun bir nokta olduğunu söyleyen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Günümüzde Netflix, Amazon, Hulu ve Disney+ gibi çok sayıda yayın hizmeti parmaklarımızın ucunda ve her zaman erişilebilir olduğundan dolayı, izlediğimiz dizi ve filmlerin içerikleri çok daha zengin hale geldi. İçeriğe ve bilgiye bu kadar kolay şekilde ulaştığımız bu zamanda, izleyiciler ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Adını Feriha Koydum yeni sezon ne zaman başlıyor Adını Feriha Koydum dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak imagesadiniferihakoydumyenisezonnezamanbaslayacak5ad1f464996aa Adını Feriha Koydum yeni sezon Cağatay Ulusoy'un rol aldığı Adını Feriha Koydum adlı dizi yeni sezonda Show TV...
Cevaplar
0
Görüntüleme
383
Supernatural 7 Sezon yayın tarihi Supernatural 7 Sezon 1 Bolumu ne zaman Supernatural 7 Sezon ne zaman başlıyor Supernatural'ın 7 Sezonu ne zaman başlıyacak imagessupernaturalin7sezonunezamanbasliyacak5ad1efad928b5 Supernatural'ın 7 Sezon 1 Bolumu 24 Eylul 2019 Cumartesi tarihinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,496Konular
981,639Mesajlar
29,722Kullanıcılar
kurtlarSon üye
Üst Alt