Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena sorunu çözemedim lütfen yardım
Oyunun tam çözümü Normal zorluk seviyesi için yazılmıştır Oyunumuzda 6 gizli bölgede Life Uprade (sağlık gelişimleri) var Sadece giriş yerlerini yazdımİçeri girip sağlık gelişimlerinizi yapmak size kalıyorElimden geldiğince ayrıntılı bir tam çözüm yazmaya gayret ettim
İPUÇLARI
*Düşmanı en...
God of War 2 Tam Çözümü
Oyuna başlamak için 7 adam seçme şansımız var ama bu adamları da açması var tabi ki Ben size bu adamları açmak için neler gerektiğini yazdım Üstelik hepsinde de ayrı bir kıyafet ve özellik var Bunların yanı sıra oyunun bazı yerlerinde Phoenix Feathers ve Gorgon Eyes...
Tarayıcınızda CTRL+F kombinasyonuyla çıkan pencereye aradığınız oyunu yazarsanız hilenizi çok çabuk bulabilirsiniz
RAKAMLARLA BAŞLAYAN OYUNLAR
18 WHEELS OF STEEL : CONVOY
Oyun esnasında tilde(~) (numaraların en solundaki buton) tusuna basarak konsolu açın Asagıdaki kodları bu...
link yasak
nfs2 hile: NFS2U +10 Trainer
cod 4 hileleri: COD 4 TRAİNER
cod 2 hileleri: Hileleri aktif etmek için; OPTION GAME OPTION a gidin ve console u aktif hale getirin, YES e tıklayın
Menü başlığında ~ tuşuna bastıktan sonra; developer 1 yazın: Hile kodlarını aktif hale getirir, LOAD...
Benim en çok zorlandığım Tomb Raider serisi angel of darkness (daha bitiremedim bile) çok takılmıştım bu oyunda en kısa zamanda kurup tekrardan bitiricem büyük bi tomb raider fanatiğiyimdir ayrıca şimdi sizlere angel of darkness hakkında bazı paylaşımlar yapıcam
Takıldığınız başka bir tomb...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.