Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

The Elder Scrolls online Tanıtım Videosu

0
141

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

2019 yılında Pc, PS4, Xbox one ve mac için sunulacak olan The Elder Scrolls Online oyunseverleri heyecanlandırıyor Oyunun online oyuna dönmesiyle ilgide arttı Tamirel gezegeninde geçen oyun 3 kudretli ırkın savaşını konu alıyor

Merakla beklenen oyunun PS4 için tanıtım videosu yayınlandı bile Videoyu izledikten daha sonra eminiz ancak sizinde online oluşuyla ilgili endişeleriniz adamakıllı ortadan kalkacak *

Similar threads

The Elder Scrolls online Tanıtım Videosu imagestheelderscrollsonlinetanitimvideosu5af76757147fd 2019 yılında Pc, PS4, Xbox one ve mac icin sunulacak olan The Elder Scrolls Online oyunseverleri heyecanlandırıyor Oyunun online oyuna donmesiyle ilgide arttı Tamirel gezegeninde gecen oyun 3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Bethesda’nın popüler MMORPG oyunu The Elder Scrolls Online, yeni nesil konsollar ile buluşmaya hazırlanıyor. Paylaşılan bilgilere göre The Elder Scrolls Online, bu ya hem PlayStation 5 hem de Xbox Series X ve S için yayınlanacak. Üstelik oyunun PlayStation 4 ya da Xbox One sürümüne sahip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
The Elder Scrolls Online Ücretsiz 27 Ağustos'tan itibaren The Elder Scrolls Online, 3 Eylül Salı gününe kadar oynaması ücretsiz. Xbox One'da, hem Xbox Live Gold hem de Xbox Game Pass Ultimate üyelerine açıktır. PS4'te PlayStation Plus'a sahip olmalısınız. The Elder Scrolls Online, ZeniMax...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
4 Nisan 2019 tarihinde piyasaya meydana çıkan The Elder Scrolls Online oyununa Clockwork City adında yeni bir DLC güncellemesinin yakında geleceği öğrenildi Kitlesel çok oyunculu rol yapma oyunu olan*ZeniMax Online Studios göre geliştirilen*The Elder Scrolls Online oyununa yeni bir güncelleme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Elder Scrolls Online'ın yeni genişleme paketi duyuruldu. Greymor isimli bu güncelleme ile birlikte Elder Scrolls serisinin en sevilen oyunlarından biri olan Skyrim topraklarına geri dönüyoruz. Skyrim'in batısını husus edinecek olan bu genişleme paketinde yeni mekanlara uğrayacak ve vampirler ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt