Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

The Elder Scrolls Online Windows 10 hata

The Elder Scrolls Online Windows 10 hata
0
116

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
dün Windows 10 a geçtim ve The elder scrolls Tamriel Unlimited adlı oyunu kendi sitesinden indirdim ve oyunu açmaya çalıştığımda HostSingleInstane hatasıyla karşılaştım ve internette geçerli bir çözüm bulamadım ve son çare olarak buraya konu açtım sanıyorsam resim atılmıyo buraya atılıyorsada gösterirseniz hatanın resmini atabilirim

Similar threads

ya arkadaşlar The Elder Scrolls V: Skyrim adlı oyunu yükledim ama crack bulamadım bütün siteleri denedim ama hiç biri indirilmiyo elinde crack olan varsa bana bi yardımcı olabilirmi??
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Mrb arkadaslar The Elder Scrolls IV: Oblivion yukledım hersey tmm oyunada qırıor ama new dıyorum start new qame yes or no cıkıor yes dedıqımde oyun donuor ve duzelmıyor hatta 20 dk fln bekledım belkı acılır dıe ama olmadı versıyon yukseltemeyı denedım ama old filenot found however a file the...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
RPG cinsinin en sevilen serilerinden olan The Elder Scrolls'un 6. oyunu duyurulalı 3 yıl olmuşken şimdi geliştirme evresine bile başlanmadığını duymak sizlere nasıl hissettiriyor? Oyuncular büyük bir merak içerisinde üretimin yollarını gözlerken gelen haberler daha çok bekleyeceğimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
The Elder Scrolls Online Ücretsiz 27 Ağustos'tan itibaren The Elder Scrolls Online, 3 Eylül Salı gününe kadar oynaması ücretsiz. Xbox One'da, hem Xbox Live Gold hem de Xbox Game Pass Ultimate üyelerine açıktır. PS4'te PlayStation Plus'a sahip olmalısınız. The Elder Scrolls Online, ZeniMax...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
4 Nisan 2019 tarihinde piyasaya meydana çıkan The Elder Scrolls Online oyununa Clockwork City adında yeni bir DLC güncellemesinin yakında geleceği öğrenildi Kitlesel çok oyunculu rol yapma oyunu olan*ZeniMax Online Studios göre geliştirilen*The Elder Scrolls Online oyununa yeni bir güncelleme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,496Konular
982,168Mesajlar
30,109Kullanıcılar
baverooSon üye
Üst Alt