Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

The Elder Scrolls V: Skyrim-Defeat Ancano sorunu

The Elder Scrolls V: Skyrim-Defeat Ancano sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar skyrimda bu bölümü bilirsiniz arc mage olma yolunda bir görev şimdi arkadaşlar staff of magnus u buldum witerholda geldim tolfir felan dışarda bekliyolardı bir kalkan vardı onu stafla yokedip girdim orada ancano eye of magnusa büyü yapıyor bir kaç cümle konuştuktan sonra kitleniyor ne tolfir konuşuyor nede o ne göz açılıyor nede ancano bana büyü atıyor ben büyü atıyorum işlemiyo eye of magnustada bir tık yok ne olur yardım edin 4 gündür uğraşıyorum bir ilerleme yok lütfen arkadaşlar şimdiden teşşekkürler

Similar threads

The Elder Scrolls V: Skyrim Hileleri aktif etmek için öncelikle ''é'' tuşuna basın ve ardından size açılan konsolu kullanarak istediğiniz hileyi aktif etmek için aşağıda ki kodları konsola yazın ve aktif edin Konsol komutlarını göster help Ölümsüzlük tgm Level atla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
ya arkadaşlar The Elder Scrolls V: Skyrim adlı oyunu yükledim ama crack bulamadım bütün siteleri denedim ama hiç biri indirilmiyo elinde crack olan varsa bana bi yardımcı olabilirmi??
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
?Abelone (Female) (Civilian): 8774F ?Acolyte Jenssen (Male) (Priest): D3E79 ?Adara (Female) (Child): 13385 ?Addvar (Male) (Food Vendor): 13255 ?Addvild: (Male) (Farmer): 19DC7 ?Adeber (Male) (Miner): 661AD ?Adelaisa Vendicci (Female) (Citizen): 1411D ?Adisla (Female) (Farmer): 1411E...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition 11 Kasım tarihinde oyuncularla buluşacak. Eğer PC'de Skyrim Special Edition sahibiyseniz oyununuzu bu yeni versiyona da ücretsiz olarak yükseltebileceksiniz. Ancak bunu yapmadan önce düşünmenizde fayda var, çünkü Skyrim Script Extender (SKSE)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Geçtiğimiz konsol jenerasyonunun en çok oynana rol yapma oyunlarından bir tanesi Skyrim, bugünlerde hala PC platformunda büyük bir kesim oyuncu tarafından oynanmaya devam ediliyor. Modlama desteği sayesinde güncel tutulan oyun için yeni bir mod daha yapıldı. Yapılan yeni uçan halı modu sayesinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt