iltasyazilim
FD Üye
Skyrim’de hile kodularını yazabilmeniz için yapmanız gereken ~ tuşuna basıp aşağıdaki kodları düzgün bir şekilde girmek
God mode – tgm (Ölümsüzlük+Sınırsız Yük Taşıma)
Restore health and limb health player – resethealth (Canınızı ve Dayanıklılığınızı Doldurun)
Gain one level – getXPfornextlevel (Sadece bir level atlayın)
Advance one level – advlevel
Set player level – playersetlevel number (Karakterinizi istediğiniz level yapın
Set skill level – playersetav skill name 1100 (Yeteneklerinizi istediğiniz seviyeye çıkartın)
Set special points – setspecialpoints number
Set tag skill points – settagskills number
Add Karma points – (use negative values for negative karma) RewardKarma number (Karma puanı verir Karmayı eksi yapmak için eksi işaretini kullanın)
Add skill points – modpcs skill name number
Add special points – addspecialpoints number (Özel puan ekler)
Add tag skill points – addtagskills number (İstediğiniz skill seviyesine çıkartır)
Add Perks – playeraddperk perk code (Perki oyuncuya ekler)
Add item playeradditem item code number (Eşyayı oyuncuya verir)
Complete current quest – GetQuestCompleted (Mevcut Görevinizi tamamlar)
All map markers – tmm 1
Move to quest marker – movetoqt
Toggle no clipping mode – tcl
Kill everyone – killall (herkezi Öldürür)
Unlock – unlock (Kilitli bir kapının, sandığı açarsınız)
Adds all spells to player – psb ( Tüm Büyüleri oyuncuya ekler)
10 Bin altın kazanmak için – playeradditem 000000f 10000
Canınızı 1000 yapmak için – playersetav health 1000
Skyrim Esbern Bug Çözümü
Arkadaşlar merhaba, Skyrim’de Ana Quest’leri yaparken sık sık oyuncular hatalar ile karşılaşabiliyorlar Temel sorun Skyrim’deki ses dosyalarında Biz Esbern’in sesi duyamadığımız gibi ardında bulunduğu kapıyı da açamıyoruz Bunun çözümü şu şekilde
BSA Unpacker programıyla bu sorunu hızlı bir biçimde çözebiliyoruz
1 Çözüm Yolu
1 Adım: http:tesnexusmodscomdownloadsfilephp?id 3117 adresinde Download yazan kısma tıklayıp BSA unpacker’ı indiriyoruz
2 Adım: BSA unpacker’ı çalıştırdıktan sonra OPEN butonuna tıklıyoruz
3 Adım: Skyrim’in kurulu olduğu dosyaya gittikten Sonra DATA klasörüne giriyoruz Ve SkyrimVoices Extra‘ya tıklıyoruz
4 Adım: Extract All‘a tıklayıp tekrar DATA klasörünü seçiyoruz Sadece klasörü seçiyoruz, başka bir alt klasörü değil
5 Adım: Close diyerek işlemi tamamlamış oluyoruz
2 Çözüm Yolu
http:www4sharedcomgetDiKsFpRPix7810html adresindeki 11 MB’lık dosyayı indiriyorsunuz İndirdiğiniz Rar dosyasının içindeki Sound klasörünü direkt olarak DATA klasörünün içerisine kopyalıyorsunuz Eğer varsa üzerine yazın İşlem tamamlanıyor Artık Esbern’in sesini duyabilir, QUEST’inize devam edebilirsiniz
İyi oyunlar
God mode – tgm (Ölümsüzlük+Sınırsız Yük Taşıma)
Restore health and limb health player – resethealth (Canınızı ve Dayanıklılığınızı Doldurun)
Gain one level – getXPfornextlevel (Sadece bir level atlayın)
Advance one level – advlevel
Set player level – playersetlevel number (Karakterinizi istediğiniz level yapın
Set skill level – playersetav skill name 1100 (Yeteneklerinizi istediğiniz seviyeye çıkartın)
Set special points – setspecialpoints number
Set tag skill points – settagskills number
Add Karma points – (use negative values for negative karma) RewardKarma number (Karma puanı verir Karmayı eksi yapmak için eksi işaretini kullanın)
Add skill points – modpcs skill name number
Add special points – addspecialpoints number (Özel puan ekler)
Add tag skill points – addtagskills number (İstediğiniz skill seviyesine çıkartır)
Add Perks – playeraddperk perk code (Perki oyuncuya ekler)
Add item playeradditem item code number (Eşyayı oyuncuya verir)
Complete current quest – GetQuestCompleted (Mevcut Görevinizi tamamlar)
All map markers – tmm 1
Move to quest marker – movetoqt
Toggle no clipping mode – tcl
Kill everyone – killall (herkezi Öldürür)
Unlock – unlock (Kilitli bir kapının, sandığı açarsınız)
Adds all spells to player – psb ( Tüm Büyüleri oyuncuya ekler)
10 Bin altın kazanmak için – playeradditem 000000f 10000
Canınızı 1000 yapmak için – playersetav health 1000
Skyrim Esbern Bug Çözümü
Arkadaşlar merhaba, Skyrim’de Ana Quest’leri yaparken sık sık oyuncular hatalar ile karşılaşabiliyorlar Temel sorun Skyrim’deki ses dosyalarında Biz Esbern’in sesi duyamadığımız gibi ardında bulunduğu kapıyı da açamıyoruz Bunun çözümü şu şekilde
BSA Unpacker programıyla bu sorunu hızlı bir biçimde çözebiliyoruz
1 Çözüm Yolu
1 Adım: http:tesnexusmodscomdownloadsfilephp?id 3117 adresinde Download yazan kısma tıklayıp BSA unpacker’ı indiriyoruz
2 Adım: BSA unpacker’ı çalıştırdıktan sonra OPEN butonuna tıklıyoruz
3 Adım: Skyrim’in kurulu olduğu dosyaya gittikten Sonra DATA klasörüne giriyoruz Ve SkyrimVoices Extra‘ya tıklıyoruz
4 Adım: Extract All‘a tıklayıp tekrar DATA klasörünü seçiyoruz Sadece klasörü seçiyoruz, başka bir alt klasörü değil
5 Adım: Close diyerek işlemi tamamlamış oluyoruz
2 Çözüm Yolu
http:www4sharedcomgetDiKsFpRPix7810html adresindeki 11 MB’lık dosyayı indiriyorsunuz İndirdiğiniz Rar dosyasının içindeki Sound klasörünü direkt olarak DATA klasörünün içerisine kopyalıyorsunuz Eğer varsa üzerine yazın İşlem tamamlanıyor Artık Esbern’in sesini duyabilir, QUEST’inize devam edebilirsiniz
İyi oyunlar