Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

The First Descendant için Resmi Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

The First Descendant için Resmi Tanıtım Fragmanı Yayınlandı
0
76

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Yayıncı Nexon ve geliştirici Nexon Games, oynaması fiyatsız üçüncü şahıs co-op aksiyon nişancı oyunu The First Descendant'ın resmi tanıtım ve PC beta test tarihlerini yayınladı. PC beta testi 20 Ekim TSİ 10:00'da başlayacak ve 26 Ekim TSİ 09:59'a kadar sürecek. Bu betada ortalarından seçim yapabileceğiniz 10 oynanabilir karakter yer alacak. Kullanıcılar şu anda oyunu istek listesine ekleyebilir  ve Steam üzerinden yaklaşan beta testine kaydolabilir.

İlk olarak Project Magnum olarak duyurulan ve daha sonra The First Descendant ismini alan rol yapma öğelerini üçüncü şahıs nişancı ögelerle birleştiriyor. Bilim kurgu içeriğine dayanarak sağlam görseller, cazip ve eşsiz karakterler sunacak. Ayrıyeten çeşitli maharetler, aksiyonlar ve silahlar kullanarak heyecan verici savaşları bünyesinde barındıracak. 

Steam sayfası

Fragman videosu

Similar threads

Yayıncı Nexon ve geliştirici Nexon Korea, daha evvel Project Magnum olarak duyurulan, oynaması fiyatsız üçüncü şahıs nişancı aksiyon oyunu The First Descendant için PC beta testi kayıtlarının açıldığını duyurdu.   Ön kayıt:   - 7 Temmuz 2022'de başladı.   Test programı:   28 Eylül...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
  Yayıncı Prime Matter ve geliştirici Brass Token, kaygı aksiyon macera oyunu The Chant'ın kıssa fragmanını yayınladı.   Oyunun açıklaması şu halde:   Uzak adada barış, huzur ve güneş... Daha ne isteyebilirsin ki? Olayların karanlık tarafını yansıtan yeni endişe oyunu The Chant, üçüncü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
  Yayıncı Level Infinite ve geliştirici Fall Damage, PC (Steam) için oynaması fiyatsız üç ekipli taktiksel birinci şahıs nişancı oyunu ALARA Prime'ı duyurdu.   Ek olarak yeni bir tanıtım görüntüsü yayınlandı.    Avrupa'daki oyuncular için bir alfa öncesi teknik test, 15-17 Temmuz tarihleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
  Frogwares, yeni duyurulan Sherlock Holmes: The Awakened'in tekrar üretim sürüm için resmi tanıtım fragmanını yayınladı ve bir Kickstarter (bağış) kampanyasını başlattı. Geliştirici oyunun gelişimini tamamlamak için toplamda 70.000 €'luk bir bağış talep ediyor.   Sherlock Holmes: The...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
  Mundfish, Sovyetler Birliği alternatif cihanında geçen macera birinci şahıs nişancı oyunu Atomic Heart için Combat isimli yeni bir fragman yayınladı. Yeni fragman oyunun dövüş sistemini gösteriyor.   Atomic Heart'ta ana karakter, işlerin aksi gitmesinden sonra Sovyet hükümeti tarafından son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,497Konular
982,553Mesajlar
30,289Kullanıcılar
rogeneSon üye
Üst Alt