Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

The Godfather Yardım plssss :((

The Godfather Yardım plssss :((
0
161

Similar threads

arkadaşlar the godfather ı aldım harika bi oyun arabaya binince bir daha inemiyyorum yardım please
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
arkadaşlar the godfather i aldım pc ye kurdum ***** yaptım ama oyunu açıyorum siyah ekranda oyunun ilk yazıları çıkıyo ve kendi kendini kapatıyo ne yaptıysam çözemedim yardım ederseniz sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Ya arkadaşlar baya bi önce bu oyunun orjinalini almıştım 1998 de olsa gerek ama cd yi bir arkadaşıma vermiştim oda saolsun kaybetti bir daha da bulamadım bu oyunu bulabileceğim bi yer var mı acaba bu istek olmazsa bu oyunun setup mensündeki müzikleri çok hoştu bunu bulabilrmiyim bi yerden yardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
The Godfather 2+7 The Godfather 2+8 The Godfather 2+13 The Godfather 2 savegame (bu linkteise oyunun save lerini bulabilirsiniz)
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Arkadaşlar Ben Crime Life Gang Wars Oynuyorumda Ya Oyunda 5 Dakka Oynadıktan Sora Ya Bilgisayarı Kapatıyor Ya Oyundan Atıyor Yada Mavi Ekran Çıkıyor ACİL YARDIM Yardım EDENLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER LÜTFEN YARDIM PLSSSS
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt