Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

The Lord Of The Rings The Return Of King bu oyunu oynarken pc kasılıyor

The Lord Of The Rings The Return Of King bu oyunu oynarken pc kasılıyor

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
The Lord Of The Rings The Return Of King bu oyunu oynarken pc kasılıyor(donukluk oluyor ) meydanlarda fazla canavar olunca böle donukluk yapıyo lütfen yardım edin sistem özelliklerim

p4 işlemci
gt9400 128bit ekrankartı
1 gb ram
diğer oyunlarda böyle değil return of kingde yapıyor baştan farklı siteden işndirdim yükledim yine aynı donuyor yardım pls

Similar threads

arkadaşlar LORD OF THE RİNGS RETURN OF THE KİNG oyununun c r a c k ini bulabilirmisiniz çok acil
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
LOTUS Hileler iki kişilik oyunda geçerlidir Hileleri yapmak için oyuncu isimlerinin yerine aşağıdaki şifreleri yazın: Hep kazanma Player 1 IN A BIG COUNTRY Player 2 FIELDS OF FIRE Ekstra Pistler Player 1 MONSTER Player 2 SEVENTEEN Nuclear Strike Seviye şifreleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Lord Of The Rings TBFME II: The Witch King kurlioken hata werio işte resmi http:img461**************img4613156hatatc9 normalde tamam dediğimde kurulum menusü gelmesi lasım ama böle hata werio http:img362**************img3624282hatadewamfz5 email*protected msn adresim
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
arkadaşlar bende the lort of the rings the returun of the king oyunu yüklü ama pc win7 oldugundan açılmıyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim sistem gerksimlerinde win7 win8 yok iyi forumlar
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Bu oyunu tam sürüm olarak arıyorum buralarda 2 tane oyuncu yakınlarda biri satmıo dieri sadece orjinal satıo çok pahalı eger eline full setupu olan link yollayabilirmi veya ftp ? Bu Retun of the King Online Olmayanı Normal Oyunu Şimdiden Tşkler
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt