Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bende the lort of the rings the returun of the king oyunu yüklü ama pc win7 oldugundan açılmıyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim
sistem gerksimlerinde win7 win8 yok
iyi forumlar
The Lord Of The Rings The Return Of King bu oyunu oynarken pc kasılıyor(donukluk oluyor ) meydanlarda fazla canavar olunca böle donukluk yapıyo lütfen yardım edin sistem özelliklerim
p4 işlemci
gt9400 128bit ekrankartı
1 gb ram
diğer oyunlarda böyle değil return of kingde yapıyor baştan...
sa arkadaşlar lord of the rings the battle for middle eart 2 kurulu bende ben 305 mb lık rise of the witch king indirdim AutoRuna basıyorum english seçiyom next diom sonra ok diom installa basıyom sonra başka bişey gelio yes diom sonrada please insert cddvd 1 in drive C: bilen varmı nedenini ??
Lord Of The Rings TBFME II: The Witch King kurlioken hata werio işte resmi
http:img461**************img4613156hatatc9
normalde tamam dediğimde kurulum menusü gelmesi lasım ama böle hata werio
http:img362**************img3624282hatadewamfz5
email*protected msn adresim
sa arkadaşlar ben lord of the rings yaması kurumaya çalışıom ama kurarken firewall detected sorunu gelior Your computer has the Windows firewall enabled In order to play The Lord of The Rings, The Rise of Witchkingonline we must add this application to the firewall exempt list Is this okay?böle...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.