Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

The Punisher 1.Cd de Hatalı dosya

The Punisher 1.Cd de Hatalı dosya
0
146

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar ben, The Punisher oyununu kurarken 1 Cd de DATA2cap adlı dosya da hata veriyor

Döngüsel Veri hatası Cd yi kayıt da edemiyorum eğer elinde 1 cd olan varsa o data2 dosyasını upload edebilir mi şimdiden teşekkürler

Similar threads

arkadaşlar ben oyunu bi türlü kuramıyorum şifresini giriyorum oyun kurulmaya başlıyo 42 de takılıp kalıyo companent: sound mechanics files file group:sound mechanics files file:E:\data2cab error:veri hatası (döngüsel artıklık denetimi) bu hatayı veriyor bunun sebebi cd nin bozuk olması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
İndex içinde aramak isteğiniz konuya kolayca ulaşabilmek için klavyenizden CTRL+F tuşlayarak aranan anahtar kelimeyi giriniz Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
merhaba arkadaşlar sorunum UC şimdi en bastan size anlatmak istiyorum oyunu bir dükkandan aldım o gün bilgisayara kurucaktım 2 DVD ve 1 dvd part1 2dvd ise part2 parcaları bulunmakta1 gün parçaları belirlenen dizine çıkarttım kurdum ve oynadım nihayetinde ancak pc'de çok gereksiz prog ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
merhaba ben bugün korsan bir sims 4 cdsi aldım 2 cd den oluşuyor ben 1 cd dekileri kopyaladım ve yeni açtığım bi klasöre yapıştırdım sonra 2 cd dekileri yapıştırdım Sims 4 PART 1exe den dosyaları açma işlemini başlattım 34 saniye sürdü ve bitti daha sonra setup işlemini başlatıp oyunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,496Konular
982,213Mesajlar
30,131Kullanıcılar
kral31Son üye
Üst Alt