Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

The sims 2 tüm paketler yardım??

The sims 2 tüm paketler yardım??

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlra geçenlerde the sims 2 ve tüm paketlerinin olduğu bir dvd aldım yanlız sadece içindeki the sims 2 yi kurabildim paketleri kuramıyorum çünkü dvd nin içinde hepsi dosa şeklinde paketi kuruyor sonuna gelincede the sims 2 nin dvd sini yada 4üncü cd sini takın diyor object package yi istiyor çünkü neyse ama bende dvd şeklinde içinde dosya olarak olduğuı için herhangi bişiy yapamıyorum bu dvd yede 14 milyon verdim gdip tek the sims 2 nin olduğu dvd yide almak istemiyorum ne yapmalıyım dvd yazıcımda yok dosyayı bilgisayara kopyalayıp tekrar dvd ye yazıyım ne yapmalıyım bi program öneriniz varmı sanal dvd sürücüsü gibi umarım ne demek istediğimi anladınız şimdiden çok teşekkürler