Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

The witcher 2 Kayran bossunda

The witcher 2 Kayran bossunda
0
153

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Beyler tüm kolları kestim sonunda bir koluyla beni havaya kaldırdı o bari fullememe rağmen beni kolundan atıyor nette araştırdım benim pcde sıkıntı var forumda link paylaşma var mı bilmiyorum birisine save linkini versem benim için geçerse çok makbule geçer lütfen yapabilenler yardım etsin iyi forumlar

Similar threads

God of War 2 Tam Çözümü Oyuna başlamak için 7 adam seçme şansımız var ama bu adamları da açması var tabi ki Ben size bu adamları açmak için neler gerektiğini yazdım Üstelik hepsinde de ayrı bir kıyafet ve özellik var Bunların yanı sıra oyunun bazı yerlerinde Phoenix Feathers ve Gorgon Eyes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Benim en çok zorlandığım Tomb Raider serisi angel of darkness (daha bitiremedim bile) çok takılmıştım bu oyunda en kısa zamanda kurup tekrardan bitiricem büyük bi tomb raider fanatiğiyimdir ayrıca şimdi sizlere angel of darkness hakkında bazı paylaşımlar yapıcam Takıldığınız başka bir tomb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
http:img293**************img2934908god2rz5 Oyuna başlamak için 7 adam seçme şansımız var ama bu adamları da açması var tabi ki Ben size bu adamları açmak için neler gerektiğini yazdım Üstelik hepsinde de ayrı bir kıyafet ve özellik var Bunların yanı sıra oyunun bazı yerlerinde Phoenix...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
değirmen (çingenenin aşkı) Hiç sen bir su değirmeninin içini dolaştın mı adaşım? Görülecek şeydir o Yamulmuş duvarlar, tavana yakın ufacık pencereler ve kalın kalasların üstünde simsiyah bir çatı Daha Sonra bir sürü çarklar, iri taşlar, miller, sıçraya sıçraya dönen tozlu kayışlar Ve bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Şimdi şöyle bir durum farz edin: Bir süreliğine bilgisayarlara ve konsollara erişiminiz yok. Artık belki tatile gittiniz (Bu pandemide?!), belki trafikte kısılı kaldınız ve canınız sıkılıyor (Daha makul) ya da çocuk uyutmaya çalışıyorsunuz ve kucağınızdaki çocuk siz koltuğa oturur oturmaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt