thk diyakogları İyi günler danışma İyi günler bugün nereden bilet alabiliriz? Yalnızca Taksim ve havalimanı açık bugün Anladım Taksim'deki havalimanının telefonunu alabilir miyim? Semiha Akustik Havalimanı'nın telefonunu alabilir miyim? İyi günler hanımefendi Denizli'ye uçuşunuz var mı? Evet beyefendi yarın sabahtan 07,45'de uçuyoruz? Böylece mi, peki Denizli'de havalimanı var mı? Hayır beyefendi suya iniyoruz Boeing 737 de (yerde park halinde) kokpitten orta pencere açık uyarısı alınır amire bakması için komut verilir amir ortaya geldiğinde yolcular aralarında bi kavga bi curcuna olduğunu görür bi bakar orta emergency pencere açıksorar nedir problem diye sırça kenarındaki abi fütursuzca yanıt verir: uçak çok havasızdı bende pencereyi açtım kalkarken kapatıcam Yeniden benzer model uçakta orta pencere açık uyarısı alınır amir gider pencere açıktır sorar ordaki debile sorunun nedir diye adam burda çekiniz yazıyodu çektim açıldıder stewardları hostesleri kendi özel uşağı sanan denyolar vardırSaçma sapan istekler yapıp insanı daraltırlar: ben 2 yastık bi battaniye istiyorum bide uçak kalkmadan bi tane buzlu viski ve yanına fındık alayım eşim için de bir bloddymary buzlu ve tuzlu karabiberli olsun çocuklara da portakal suyu ve oyuncak istiyorum trabzon'dan bir yolcu havaalanını arar ve sorar: iyi akşamlar hanfendi trabzon istanbul arası ne kadar sürüyo acaba (hatun adamı beklemeye alır) bi saniye efendim bitmiş teşekkürler, iyi akşamlar (telefonu kapatır) favorilerim olan hac seferlerinde süper ihtiyar amcalardan biri tepsisindeki kolonyalı mendili sakız diye ağzına atıp çiğnemişti yüzündeki büzüşmüş ifadesiyle karısına dönüp; la münevver acı lan bu diyerek kopmama sebep olmuştu meraba ben yarın akşam için bi uçak almıştım (hayırlı olsun bize de bi tur attırırsın bundan böyle!!) pardon fazla merak ettim de bu bulut ne bulutu? cimbo numbulus !!!!!! adana uçağında yolcu tedarik eden host koltuğunu bulamayan yolcuya sorar; hangi numarada oturuyorsunuz beyfendi? sanayi mahallesi 14 alıntıı