Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

THY Pilotu, Gökyüzünde Gördüğü Cismin Videosunu Paylaştı

THY Pilotu, Gökyüzünde Gördüğü Cismin Videosunu Paylaştı
0
135

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
thy-pilotu-gokyuzunde-gordugu-garip-cismin-goruntulerini-paylasti-video-1557687006.jpg

Türk Hava Yolları pilotu Atilla Şentürk, İstanbul-Köln seferini gerçekleştirdiği sırada gökyüzünde değişik ve son aşama süratle hareket eden bir cisim gördü. Cismi cep telefonu aracılığıyla görüntüleyen Atilla Şentürk “Ben bu kadar süratli uçan bir şey görmedim” tabirlerini kullandı.

a4d699c4859f06f0a5fa61b12fd73080d5b09543.jpeg

Atilla Şentürk, vaka anını söz ederken sadece bu cümleyle de yetinmedi. DHA’nın haberine nazaran Şentürk “"Kokpit sol camının gökyüzünde görebildiği tüm ufku 1 saniyede uzunluktan boya kat etti. İnanılmaz bir sürat. Almanya Köln uçuşunda yüksek irtifada inanılmaz parlak bir gök cismi gördük. Uydu yahut yıldız değildi. Sonra inanılmaz bir süratle uzaklaşarak kayboldu. Hayatımda birinci kere bu türlü bir şey gördüm. Çok yakınımızdaydı ve güneşe karşın çok parlaktı. Ben bu kadar süratli uçan bir şey görmedim. Kabin amiri Efsun Selin Sezer ve First Officer Özgür Erdaş motamot şahit oldular” dedi.

fc4eb70f3c5459f25dd700cbeb686c8984538bea.jpeg

Medyanın üst zaviyesinde zorlukla seçilebilen beyaz nokta, kısa bir müddet sallandıktan sonra ufuktan kayboluyor. Yukarıda gördüğünüz yakınlaştırılmış imajdaki cisim, kısa bir müddet göründükten sonra kayıplara karışıyor.

Medyayı aşağıdan izleyebilirsiniz.

858,481Konular
981,443Mesajlar
29,607Kullanıcılar
Ramo0010Son üye
Üst Alt