Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tigra E71i cep telefonu ile internete nasıl girilir ?

Tigra E71i cep telefonu ile internete nasıl girilir ?
0
135

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Arkadaşlar gecenlerde merak edip Tigra E71İ modelli cep telefonundan aldımMobile internet ozelliğini destekleyen bir telefon ancak internetinin ayarlarını yapamıyorum

Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmasını istiyorumYardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkurlerimagestigrae71iceptelefonuileinternetenasilgirilir5ad382315b425gifimagestigrae71iceptelefonuileinternetenasilgirilir5ad38232d3440png

Similar threads

Arkadaşlar geçenlerde merak edip Tigra E71İ modelli cep telefonundan aldımMobile internet özelliğini destekleyen bir telefon fakat internetinin ayarlarını yapamıyorum Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşların asistan olmasını istiyorumYardım eden arkadaşlara çoktan teşekkürler*
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
3G Hakkında Merak Ettikleriniz? Turkiye'de ucuncu nesil (3G) teknoloji 9 gun sonra kullanılmaya başlayacak Hızlı ve goruntulu iletişim olarak bilinen bu teknoloji, Turkcell, Vodafone ve Avea'dan hizmet alan cep telefonu kullanıcıları icin yeni bir donemin kapılarını aralayacak 3G destekli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Ipad Kullanıcıları İçin Kablolu İnternete Bağlanılır mı Sorusunun Cevabı İpad İle Kablolu İnternet Kullanılırmı İpad İle Kablolu İnternet Bağlantısı Kullanılır mı Ipad İle Kablosuz İnternete bağlanma konusunda verdiğimiz bilgilerin arkasından bu sayfamızda da İpad İle Kablolu İnternet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
Cepten internet görüşmesi Türk Telekom ve Vodafone gibi operatörleri kıstırdı Operatörler de ücretleri ucuzlatmak için internet teknolojisine sarıldı Ancak daha kötüsüne az kaldı: Kablosuz internet noktalarında bedava cep telefonu görüşmesi! Doğan Erdoğan Referans Gazetesi Ahmet Bey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
http:img529**************img5297135fireflybanneronlyphonevd0gif Firefly çocuk cep telefonu, en kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımız için, anne babaların çocuklarını telefon sahibi yapma konusundaki haklı çekinceleri göz önünde bulundurularak, diğer telefonların aksine çocuk odaklı bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,498Konular
982,051Mesajlar
30,035Kullanıcılar
RelaxBROSon üye
Üst Alt