Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

tiki ve yaslı amca :)

tiki ve yaslı amca :)
0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
tiki ve yaslı amca yavrum saatin var mı? değil büyükbaba, ne yapıcağn sen saati bu saatten sonradan yağğğğ? ahu ahu * ben senin nerden deden oluyorum velet saati söyle ivedi (amca istikrarlı ya ille bu yavşaktan öğrenicek) ya cilalı babalık niye sinirlendin böyle yağğğ dur dur ipod'umdan bakiyiim hiç olmazsa hay kahrolasıca şey bak işte nerden bakıyorsan babalıkmış cilalı amca ayıp ediyosun bak burası sokak yani karizma kalmadı sayende yane saat de 5 amca hadi allah’a ısmarladık kendine iyi bak buralarda tımam mı ?? hadi mucuk mucuk öptüm tövbe estağfurullah tövbeeeeee !?!? evladım buradan sarıyere otobüs geçer mi? siz gençler bilirsiniz +yaa amjaa napchan o yığın sheyleri yahh önkkk* in taksiye git yaneee amca yuvarlak çerçeveli şirin gözlüklerinin peşinde gözlerini dumurca büyütür arkasından eski lakin şık pardesüsünü düzelterek bastonunun yardımıyla arkasına döner ve bir ilerideki durağa yürümek suretiyle harekete geçer  

858,497Konular
982,009Mesajlar
29,995Kullanıcılar
AcestreamingSon üye
Üst Alt