Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

TikkyLer Cennemde

TikkyLer Cennemde
0
39

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
TikkyLer Cennemde Tikkyler cehenneme düşerse ortam yanıyo dostum kop gel bekliyorum bye converse'lerim erimeye basladi +sende timberland'lerini giyseydin!!! ay tırnaam yandııa zibani bey şimdia bir ben bu kıyafetinizi hiç beğenmedim, bi daa bu ortama biran önca bi kılıma istiyoruum ona göra! pazardan mı bulmuş o kazanıa?! ayyy berktuğrulcannnnn fazla tearladiiiimmm kilma değil mu burdea abi etraf kızıl öbür bi dünya nasihat ederim yani ambiyans süpeaar,harika yağni,böle ateşler filağn,sonuçta güzel bi yer,bayıldım,cidden fazla manyak filan hoş olmuş,ne dek takılcam ben buraya? hii kısssım ortama baak +akalım felan yane inanmıyoruaaaam; sıcak felan yaaa +kal geldi vacinsu, şuna baaak o o oha oldum, hatta çüş olduaam +inanmıoraaampardon, siz kimsiiiin? zebaniyim yavrum ben +heeeaao nedir? yakacam hepinizi +nassı yanee?hea anladıaam, giysi partisi felan, dimeee?? he yavrum hegeç şöle bakim i dakka yeaanoluaaa?vacinsuaa, nereye kısssım?bensiz eller havaya heaaaşgolsuuaaan ayy merağbaaaağğ!! siz zebani olmalısınız diymii +evet nolmuş beğenemedin mi? değil ondan şeyetmedim ıyykk burası ter kokuyo yaaa parfüm yok muydu? +ne kokacaktı yaa!! yaa ben bişi sorcam yaa +hadi ivedi söyle işimiz, gücümüz var burada air conditional yok mu?? +!!!!!!! fakat fakat lakin bana öbür dünyada her şey var demişlerdi, ben o yüzden geldim +o cenette oluyor! burada bir tek senin gibi neyse ağzımı bozmayacağım heehh bildim yani cennet reina öyle mi! neyse tanıştığıma sevindim ne taraftan gidebilirm acaba? taksi tez gelir mi? evettt siz sarı saçlı, küçük çantalı faniler gelin bakim buraya! +ayy neden sinirlilik yaptın ama sen hadi canım hadi daha senden çok var +ayyzebanican ihihihiiibiz niye cehenneme geldik yaaanlamadık biz insanları çıldırtıp, onların dayanma sınırlarını zorladığınız için +heeiyi dedim yahut geçen sene yanlışlıkla sahte gucci kullandım felan diye mi şaytaaaaaaaaaaan baaaaaaaaaiiiiitikkylercennemde5c5649a351c18gifalt iyyy iyyy iyyyyyyyy +ne var miller varmıaaaaaa milleaaaaaaaaarrrrrrrr +var yavrum kazanın içinde vay beaaaaa burda telfooaaaaan çekmiaaoooooo yaaaaaa cansıyıda çaaaarcaktım kazanaaaaaa +cansı reinada yavrum sen gir kazanın içine çeker o walla deeeeeeeeeee +töbe töbe vay beaaaaaaaa şeytanı bile imana getardımmmm Ay Tarcan döncem ben sana burda Zebani ile koşuyoruzMüşteeri memnuniyetini anlatıyor +Ay ivedi dön Cadde yıkıılıyorr Bekliyoruz hade bye pekü Atacan'a da selamlama söyle ​  

858,496Konular
981,654Mesajlar
29,726Kullanıcılar
yalanciyarimSon üye
Üst Alt