teknolojiuzmani
FD Üye
Geçtiğimiz günlerde Esra Erol'a katılan Muzaffer Döner 47 yıllık eşini terk ederek "Fenomen olmak için 47 yıllık karımdan vazgeçtim. Çok yakışıklıyım ve karımı istemiyorum" ifadelerini kullanmıştı. Canlı yayında ettiği danslarla hafızalara kazınan Döner, eşiyle tekrar barışmak isteyince olanlar oldu.
HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE
Geçtiğimiz günlerde Esra Erol'a katılan Songül Döner, 47 yıllık eşi Muzaffer Döner'in TikTok fenomeni olmak için kendisinden ayrıldığını söylemişti. İddiaların ardından canlı yayına bağlanan Muzaffer Bey, "Ben TikTok fenomeniyim. 3-4 bin takipçim var. Beni bu yollara sürükleyen eşimdir. Eşimle 5 yıldır ilişkim yok. Ben boşanmak istediğim için bu çatlaklar oluştu aramızda. Artık aşk bitti" diyerek dans etmeye başlamıştı. Seyircileri şoke eden olay sonrası yeni bir gelişme yaşandı.
Yaptığı açıklamalarla sosyal medya fenomeni olan Muzaffer Döner, bu kez de eşiyle boşanmaktan vazgeçtiğini ve barışmak istediğini dile getirdi. İlaç kullandığı için eşiyle boşanmak istediğini öne süren yaşlı adam, "İlaçlarını almadığım için ne dediğimi bilmiyordum. Eşim Songül Hanım'ı çok seviyorum. Eve geri dön. Çocuklarımdan özür dilemiyorum, eşimden özür diliyorum. Çocuklarımı affedemiyorum" dedi.
İlaç bahanesine inanmayan Esra Erol tepki göstererek "İlaçlar çocuklarınıza yaramıyor mu o zaman?" ifadelerini kullandı. Canlı yayında yaşanan ilginç olay sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.
NE OLMUŞTU?
ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol'da geçtiğimiz günlerde ilginç anlar yaşandı. 64 yaşındaki Songül Döner, eşinin evi terk ederek kendisinden 20 yaş küçük biriyle kaçtığını söyledi ve Esra Erol'dan yardım istedi. Eşi Muzaffer Döner ile canlı yayında yüzleşen Songül Hanım gördükleri karşısında şoke oldu.
"Fenomen olmak için 47 yıllık karımdan vazgeçtim. Çok yakışıklıyım ve karımı istemiyorum" diyen Muzaffer Bey canlı yayında ayağa kalkarak birden bire oynamaya başladı. İzleyenleri ekran başına toplayan Muzaffer Döner, dansıyla sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi.
Songül Hanım "47 yıllık evliyiz. Ben ona ömrümü verdim. Çocuklarımız ve torunlarımız var" dese de yaşlı adam 3-4 bin takipçisi olduğunu ve Tiktok fenomeni olduğunu söyledi.
"Kocanı fenomen yaptığın için, çatlayacaksın, patlayacaksın" diyerek canlı yayında oyun oynamaya başlayan Muzaffer Bey Esra Erol ve seyircileri şoke etti.