Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

TİM/Gülle: Maske ve dezenfektanların tedariki için üretim seferberliğini başlatıyoruz

TİM/Gülle: Maske ve dezenfektanların tedariki için üretim seferberliğini başlatıyoruz
0
26

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
2250897_720x360.jpg

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle açıklama yapıyor. Gülle’nin açıklamalarında öne çıkanlar şöyle;

"Cumhurbaşkanımızın açıkladığı 100 milyar TL’lik paket iş dünyasının beklentilerini karşılayacaktır. Kargo uçak sayısının artırılması için imkânlar seferber edildi. Tek yanaktan tedarikin ne kadar eksiklik olduğunu gördük. Maske ve dezenfektanların tedariki için üretim seferberliği oluyoruz. Ticaret Bakanlığımızın destekleri ve 61 ihracatçı birliğimiz ile koordine olarak yerli ve milli 1 milyon adet maske ve 100 bin adet dezenfektan üreterek Sağlık Bakanlığımızın emrine sunuyor ve seferberliğimizin ilk adımını atıyoruz" 

sürecek...

858,510Konular
982,880Mesajlar
30,661Kullanıcılar
SelimdmSon üye
Üst Alt