Tim ve Claudia Tim ve Claudia Eğer çok bambaşka olsalar dahi, Tim ve claudia İkizler rahatlatıcı ark? Hiç de değil! Arkadaşım Willi onu verchwunden Tim ve Claudia tezgâhtar, tekrar Willi Hikaye sırası, İşaretleri ve oyun gerçekleştirmek Tim bisikleti ve Claudia boya onarıldı “Enlich,bitti Hemen, bisikletim bitti “Garip, çok ilginç! Hey! Tim çağırır, fakat bisiklet durma Sadece daha hızlı sür Tim Diyor Tim cevaplar Tim ve Claudia shrecklichen bir kararsızlık var Cshnell Willis evine koş, Zimmertir açık ve “berbat bir Şey! Tim çağırır Claudia “eminim acilen Birileri Willi kaçırdı! diyor Sonradan bir gazete makalesi etndeckt ve Burada diyor oysa: bu okuyun “Kalem istiyorsun! böylece Willi kaçırdın! “Derhal Neredesin? Claudia evhamlı sorar Claudia, “o vakit biz gidelim diyor İkizler odasında asgardlılar önce, Willis Diebstahlshutz Otomatik bir ses diyor oysa: Tim ve Claudia Dahi Accademy, Claudia unrugih Tim 21 mucit için bir kısaltma olduğunu biliyorum,diyor Tim böyle willi benziyor gibi waachter, anlatılmaktadır“ Arkadaşını tanımıyorum! Ayrıca, bu kartpostal göndermek zorundayım Bana destek EDEBİLİR MİSİN?“ Claudia dışarıda, Waachter yalan söylüyor Bu klip billya da oldu İşte!“ Tim klibi görüntülenme:“ Burada, antortet Camilla yazılmış bir şey kesti Reçel kurabiye, iyi bir çikolata, çok lezzetli kek ve çoğu çeşidi var Ve burada listesi, Se zaten yapılır! Inanılmaz bir keşif, değil mi?“ “Canavar piyasadan tüm müşteriler biliyoruz, gnaadige kadın temin ederim Yok mi?“ “Içten!“ ayakkabıcı karısı yanıtlar şaşırttı Bu Verkaaufer konuşuyor Waahrend, Tim bir film bulur İyi bir satın alma yaptım, Tim mi? Köpekler için kulak tıkacı bu Canavar paketi gerçekten ucuz! Ama ne yapıyorsun?“ Süpermarkette, Willi buluş etmiş, biz,Inanılmaz!Camilla çağırır Fotoğrafta, yok mi?Tim sorar, şahlanmış Bu Süssigkeitenverkaauferehmby bu şekilde bildirmek: ne olduğunu bilmiyorum, adambiliyorsun konusu değişiklikler, ne gençlerin en sevdiği pasta mı? Tim klibi üçlü etkilenen: bu klip bir dizi, bir Raatsel; Eğer uğurlu hhast, Benim onu bulabilirsiniz Claudia bundan böyle hiçbir şey anlamıyorum,diyor Nasıl benim gökkuşağı çizeceğim?“ Claudia sana yardım edebilirim!çocuklar kütüphanede olan sanatçı diyor!Claudia diyor“ Bir kitap ödünç olmak isteyen ben, altında imzası yer alan tüm kişiler Willi gibi kırdı beni Genç İkizler Bitmişdeyin Tim okuduk bir mesaj geldi“ diyor