alıcı ögrencisine cerrahpasa tipfakültesinde saldiri cerrahpaşa tıp fakültesi Tıp Öğrencisine Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde Silahlı Saldırı 1549039010 1549039010 tipogrencisinecerrahpasatipfakultesindesaldiri5c5475a6cafe3tipogrencisinecerrahpasatipfakultesindesaldiri5c5475a6cafe3 http:resimlerhaberlercomhaber106tipogrencisinecerrahpasatipfakultesinde2o Resmi büyütmek için tıklayın İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde Astsubay Eşi Tarafından Vurulan Tıp Öğrencisi Aö Hayatını Kaybetti Cinayetin Ardından 'Ben Adam Öldürdüm, Polis Çağırın' Diye Bağıran Kişi Gözaltına Alınırken, Hayatını Kaybeden Genç Kadının Hamile Olduğu Öne Sürüldü Tıp Öğrencisinin Yakınları ve Arkadaşları da Sinir Krizleri Geçirdi İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde astsubay eşi tarafından vurulan tıp öğrencisi AÖ hayatını kaybetti Cinayetin peşinde 'Ben adam öldürdüm, polis çağırın' diye bağıran kişi gözaltına alınırken, hayatını kaybeden genç kadının hamile olduğu öne sürüldü Tıp öğrencisinin yakınları ve arkadaşları da asap krizleri geçirdi Alınan bilgiye göre, 5 sınıfta eğitim görebilen AÖ, Nöroloji Ana Bilim Dalı binasının 3 katında astsubay eşi HGÖ tarafından kurşun yağmuruna tutuldu Vücuduna 7 kurşun isabet ettiği belirlenen AÖ, çevreden yetişenler göre yoğun bakım ünitesine kaldırıldı Hamile olduğu belirlenen AÖ, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı Olayı haber bölge AÖ'nün yakınları hastaneye koştu Gözyaşlarına boğulan genç kadının yakınları ve arkadaşları asap krizleri geçirdi Olayın şokunu yaşayan AÖ'nün arkadaşları, Gündüz vakti bu olay nasıl oldu? Silahlı biri geliyor arkadaşımıza saldırıyor Bu nasıl emniyetsizlikdiyerek karşı çıktı Bir adap şahidi, Durum gözümün önünde oldu 7 el alev etti Astsubay olduğunu söyledi ve inzibata teslim edinmek istediğini belirttidedi Olayın ardındaki AÖ'nün arkadaşları gözyaşlarına boğuldu Bir genç kız, Yarım saat önce derste beraberdikdiyerek gözyaşı döktü Doç Dr Özgür Kasapçopur ise Bu durum, hekimlerin ne değin güvensiz koşullarda atama yaptığını gösteriyor Bir insan hastaneye gelin silahla öğrenci arkadaşımızı vurabiliyor Fazla acı bir olaydedi Cinayetin işlendiği sırada hasta yakınını ziyarete gitmek için koridorda bulunan Bayram Balcı da, olayı şöyle anlattı: 23 el silah sesi duyduk Ardından kısa bir sükunet oldu sonradan 1314 el aniden silah sesi duyduk sonra dışarıya çıkan şahıs, 'Ben adam öldürdüm, polis çağırın' diyerek bağırmaya başladı Silah seslerini duyduğumuz için herkes bir tarafa kaçtı sonradan odaya girdiğimizde kadının kanlar içerisinde yerde yığılı vaziyette olduğunu gördük Vurduktan sonradan kafasına ateş etmeye devam etmiş Etrafta yer alan doktorlar 5 dakika her tarafında kadını hayata çevirmek için yoğun alıştırma yaptı ama kurtarılamadı daha sonra polisler gelerek şahsı götürdü Cinayetin ardından gözaltına alınan ve Burdur Jandarma Komutanlığı'nda görevli olduğu öne sürülen astsubay HGÖ de askeri inzibata teslim edildi Zanlının çıkışı sırasında gösterme almaya çalışan basın mensuplarına engel olunmaya çalışıldı