Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bir sorum olacak mesala euro truck gibi oyunlar online oynanbiliyormu?
veya online tır taşımacılığı oyunu varmı?
cevap yazan arkadaşlara simdiden teşekkürler
Renault'un ürettiği harika tırlarla harka bir yarıla ne dersiniz? Cevabınız evet ise Truck Racing by Renault Trucks oyunu ile kocaman Renault kamyonlarıyla su gibi akan asfaltların olduğu pistlerde yarışın keyfine varabilirsiniz Üstelik Truck Racing by Renault Trucks oyunumuz demo değil, tamamen...
arkadaşlar kolay gelsin benim sorum online oyun nasıl ve neyle yapılır yaptırıyım dedim 20000 tl gibi uçuk bi rakar istediler en iyisi kndim yapmak dedim biraz bilgim var ama sizde yardımcı olun vermek istemem ama örnek olarak bunlar gibi oyunlar seafight ve ımperia online gibi
şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar şimdi ben euro truck simulator 2 oyununu indirdim açtım cd key yazılıydı ürünü etkinleştir dedim satın aldığınız için teşekkürler dediAma internet kapalıyken yaptım bunlarıŞimdi bana PARA gelir mi gelirse nerden gelirBirde ben oyunu oynarken sürekli interneti kapatmam gerekir miLütfen...
Arkadaşlar internette aradımda soruma tame ne cevap bulamadımya bilen arkadaşlara soruyorum
Evde bitane laptop var bitane masaüstü bilgisayar ve kablosuz modemim var masaüstüm kabloyla laptopda kablosuz olarak bağlanıyoruz modeme ve internetede girebiliyoruz
Aynı modem üzerinden age of...
arkadaşlar 1 gb bi ekran kartı almak istiyorum oynamak istedigim oyunlar
Combart artm ,knıght online Fifa SErisi ,Pes Serisi , ve buna benzer oyunlar işde bu oyunları rahat bi şekilde oynamak istiyorum bütçem 100150 gibi bütçem var 128 bit 256 bir farkını anlatacak olan arkadaşlara teşekkür...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.