Tiramisu Keki Tarifi tiramisu keki tarifi tiramisu keki yapımı tiramisu pandispanyası Kabul günlerinin ve doğum günlerinin bir numaralı pastası, İtalyanın bağrından kopup mutfağımıza giren, mascarpone yoksa labne peyniri, kedidili yoksa pandispanya kullanırız diyerek tariflerimiz içine dahil olan Tiramisu pastasının pandispanya tarifi ile karşınızdayız meleklertiramisukekitarifi5c4f12b8eb5e0alt İşte malzemelerimiz 1548604 1548604 tiramisukekitarifi5c4f12b92fa59tiramisukekitarifi5c4f12b92fa59 tiramisukekitarifi5c4f12b92fa59 4 adet yumurta 3,5 kahve fincanı un 4 kahve fincanı şeker 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Yarım kahve fincanı kakao Kekin Hazırlanışı Ilk Kez yumurta ve şeker bembeyaz olana değin çırpılırDaha daha sonra teker teker kakao,kabartma tozu vanilya ve un elenerek konur ve çırpılır Kelepçeli bir kek kalıbının içine yağlı kağıt serilir ve kek hamuru kalıba boşaltılır180 derecede ısıtılmış fırına verilir ve yaklaşık yarım saat pişirilirFırından çıkarıldıktan daha sonra üzerine ıslak bir kumaş örtülür ve soğumaya bırakılırSoğuduktan daha sonra kek ikiye bölünür