Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tırnağın Varsa Başını Kaşı Atasozunun Anlamı

Tırnağın Varsa Başını Kaşı Atasozunun Anlamı
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Tırnağın Varsa Başını Kaşı Atasozunun acıklaması
Tırnağın Varsa Başını Kaşı Atasozunun sozluk anlamı

İnsan, bir işe başlamak icin başka insanlardan yardım beklememeli; kendisinin imkanları varsa bir işe girişmeli, yoksa girişmemelidir

Similar threads

Tırnağın Varsa Kaşın, Yoksa Duşun ne demek Tırnağın Varsa Kaşın, Yoksa Duşun sozluk anlamı Cevap: Tırnağın Varsa Kaşın, Yoksa Duşun Atasozunun Anlamı İnsan, bir işe başlamak icin başkasından yardım beklememeli; kendisinin imkanları varsa bir işe girişmeli, yoksa girişmemelidir
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Tırnağın varsa başını kaşı atasozu, Tırnağın varsa başını kaşı atasozu ne demek Kendi bilgi, beceri ve imkanın varsa, bunlara da guveniyorsan bir işe giriş; yoksa vaz gec Bil ki, kimseden kimseye hayır yoktur; başkalarından kolay kolay yardım da gelmez, gelse de pek bir işe yaramaz
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Tırnağın Varsa Kaşın, Yahut Düşün ne demek Tırnağın Varsa Kaşın, Yahut Düşün sözlük anlamı Cevap: Tırnağın Varsa Kaşın, Yahut Düşün Atasözünün Anlamı İnsan, bir işe açmak için başkasından destek beklememeli; kendisinin imkanları varsa bir işe girişmeli, yahut girişmemelidir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Yalın Varsa Karnına, Culun Varsa Sırtına Atasozunun Acıklaması Yalın Varsa Karnına, Culun Varsa Sırtına Atasozunun Sozluk Anlamı Kendi bilgi, beceri ve imkanın varsa ve bunlara da guveniyorsan bir işe giriş; yok ise bu işten vazgec Bil ki, kimseden kimseye hayır yoktur; başkalarından kolay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Vakitsiz Oten Horozun Başını Keserler Atasozunun Acıklaması Vakitsiz Oten Horozun Başını Keserler Atasozunun Sozluk Anlamı Nedir Vakitsiz Oten Horozun Başını Keserler *Her işin olduğu gibi, her sozun de uygun bir yeri ve zamanı vardır Uygun olan bir zamanda soylenmeyen, yerli yersiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt