iltasyazilim
FD Üye
Çivi Soyulmasının Sebepleri,
Çivi Soyulması Nedenleri,
Çivi Niçin Soyulur
A Vitamini ve kalsiyum eksikliği kuruluğa ve zayıflığa niçin olabilir
Folic asid ve C vitamini eksikliği tırnak yüzeyinin pürüzlü olmasına niçin olabilir
Tırnağın üzerindeki beyaz lekeler protein eksikliğinden kaynaklanabilir
Hidroklorik asid eksikliği tırnakların soyulmasına neden olabilir
Yetersiz besin veya B12 eksikliği kuruluğa, şekil bozukluğuna, çivi renginin koyulaşmasına neden olabilir
Çinko eksikliği tırnak üzerinde beyaz noktalar oluşmasına neden olabilir
Tırnaktaki kurumalar ve çatlamalar daha pozitif değişken tüketmeniz gerektiğine işarettir
Çivi çevresindeki etlerdeki kızarıklık metabolizmanın zayıflığına ve esas yağ asidlerinin eksikliğine sinyâl olabilir
Bunun için:
Vücudunuzun gereklilik duyduğu vitaminleri, mineralleri ve enzimleri bitirmek için tükettiğiniz gıdaların minimum yüzde ellisi taze meyve ve sebze olmalıdır
Silisyum ve kükürt bakımından zengin olan brokoli, balık ve soğan gibi yiyecekleri bol bol tüketin Keza soya ve baklagiller de biotin zenginlikleri nedeniyle tüketilmesi gereken besinlerdir
Bol bol su için
Kalsiyum ve fosfor bakımından varlıklı olduğu için hergün havuç suyu için *
Çivi Soyulması Nedenleri,
Çivi Niçin Soyulur
A Vitamini ve kalsiyum eksikliği kuruluğa ve zayıflığa niçin olabilir
Folic asid ve C vitamini eksikliği tırnak yüzeyinin pürüzlü olmasına niçin olabilir
Tırnağın üzerindeki beyaz lekeler protein eksikliğinden kaynaklanabilir
Hidroklorik asid eksikliği tırnakların soyulmasına neden olabilir
Yetersiz besin veya B12 eksikliği kuruluğa, şekil bozukluğuna, çivi renginin koyulaşmasına neden olabilir
Çinko eksikliği tırnak üzerinde beyaz noktalar oluşmasına neden olabilir
Tırnaktaki kurumalar ve çatlamalar daha pozitif değişken tüketmeniz gerektiğine işarettir
Çivi çevresindeki etlerdeki kızarıklık metabolizmanın zayıflığına ve esas yağ asidlerinin eksikliğine sinyâl olabilir
Bunun için:
Vücudunuzun gereklilik duyduğu vitaminleri, mineralleri ve enzimleri bitirmek için tükettiğiniz gıdaların minimum yüzde ellisi taze meyve ve sebze olmalıdır
Silisyum ve kükürt bakımından zengin olan brokoli, balık ve soğan gibi yiyecekleri bol bol tüketin Keza soya ve baklagiller de biotin zenginlikleri nedeniyle tüketilmesi gereken besinlerdir
Bol bol su için
Kalsiyum ve fosfor bakımından varlıklı olduğu için hergün havuç suyu için *