Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

tırnak yemek nasıl onlenir

0
151

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0

Benim kızımda tırnaklarını yiyor malesef Ne yaptımsa onleyemedim Bunun icin acı oje denedim Odul yontemini denedim, cezalandırmayı denedim ama olmadı eğer bir yolunu bulan varsa bende sevinirim

Similar threads

çivi yemek yemek nasıl önlenir Benim kızımda tırnaklarını yiyor malesef Ne yaptımsa önleyemedim Bunun için acı oje denedim Ödül yöntemini denedim, cezalandırmayı denedim lakin olmadı eğer bir yolunu bulan varsa bende sevinirim *
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Cocuk yetişkin herkes stresten yakınıyor Herkesin kendince mucadele yontemi var Tırnak yemek en yaygını Stresle baş etmenin yontemi cok Kimi ayaklarıyla ritim tutar Bazıları saclarıyla oynar Tırnaklarını kemirir Yapmam demeyin Araştırmalara gore her insan sıkıcı derste, korku filminde ya da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Çocuk erişkin cümbür cemaat stresten yakınıyor Herkesin kendince çaba yöntemi var Tırnak yemek yemek en yaygını ** Stresle baş etmenin yöntemi fazla Kimi ayaklarıyla ritim miktar Bazıları saçlarıyla oynar Tırnaklarını kemirir*Yapmam demeyin Araştırmalara göre her insan bıktırıcı derste, nefret...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Cocuğunuz neden tırnak yiyor? Genellikle 34 yaşlarında başlayan tırmak yeme alışkanlığı, duygusal bir sorundur Ozellikle aileleri tarafından azarlanan cocuklarda bu alışkanlığa daha sık rastlanır Tırnak yeme alışkanlığı sıklıkla cocuklarda gorulmesine rağmen yetişkinlerde de gorulen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Tırnak yemek çocuklarda görüldüğü gibi yetişkin insanlarda da görülebilen bir durumdur. Tırnak yeme alışkanlığı nasıl geçer bu gün bunu anlatacağım. Bunun belli başı sebeplerdi vardır. Kişiler genellikle kaygı, stres, depresyon, yalnızlık gibi durumlarda can sıkıntılarının sonucunda tırnaklarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
201
858,497Konular
981,941Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt