iltasyazilim
FD Üye
Tırtıl Ve Bisküvi Tadında Kurabiyeler Tarifi İçin Malzemeler
*2 paket margarin
*1 su bardağı sıvı yağ
*15 su bardağı toz şeker
*2 yumurta
*2 kabartma tozu
*2 vanilya
*Aldığı kadar un (yaklaşık 67 su bardağı un )kontrollü ekleyin
Çikolata sos için malzemeler;
*2, 5 çay bardağı süt
*1 paket kakao
*1 buçuk kahve fincanı mısır nişastası
*1 paket kare baton çikolata
*Yarım çay bardağı toz şeker
*1 tatlı kaşığı margarin
Tırtıl Ve Bisküvi Tadında Kurabiyeler Tarifi Yapılışı Un ve kabartma tozu hariç bütün malzemeyi karıştırıp, biraz yoğurun Yanlız margarinler oda sıcaklığında yumuşak olmalı ,karışan malzemeye kabartma tozunu ve kontrollü olarak unu ekleyip yoğurun Yumuşak ve ele yapışmayan bir hamur elde dince ister tırtıl kalıbıyla ister başka şekildeki kalıplarla şekil verip, 180 derece de pişirelim pişen ve soğuyan kurabiyeleri yaptığımız çikolata sosuna bulayıp tatlandıralım Ben etipuf süslemesi ve hindistan cevizi kullandım, yapanlara afiyet olsun Bu tariften 4 tepsi çıkıyor arkadaşlar Bu arada sosu kurabiyeler piştikten sonra yapıyorum ben )))
Çikolata sosun hazırlanışı ise;
Bütün malzemeyi karıştırıp kaynatıp kıvam almasını sağlıyoruz ilk sıcağı çıkınca kurabiyelerimizi sosa buluyoruz
*2 paket margarin
*1 su bardağı sıvı yağ
*15 su bardağı toz şeker
*2 yumurta
*2 kabartma tozu
*2 vanilya
*Aldığı kadar un (yaklaşık 67 su bardağı un )kontrollü ekleyin
Çikolata sos için malzemeler;
*2, 5 çay bardağı süt
*1 paket kakao
*1 buçuk kahve fincanı mısır nişastası
*1 paket kare baton çikolata
*Yarım çay bardağı toz şeker
*1 tatlı kaşığı margarin
Tırtıl Ve Bisküvi Tadında Kurabiyeler Tarifi Yapılışı Un ve kabartma tozu hariç bütün malzemeyi karıştırıp, biraz yoğurun Yanlız margarinler oda sıcaklığında yumuşak olmalı ,karışan malzemeye kabartma tozunu ve kontrollü olarak unu ekleyip yoğurun Yumuşak ve ele yapışmayan bir hamur elde dince ister tırtıl kalıbıyla ister başka şekildeki kalıplarla şekil verip, 180 derece de pişirelim pişen ve soğuyan kurabiyeleri yaptığımız çikolata sosuna bulayıp tatlandıralım Ben etipuf süslemesi ve hindistan cevizi kullandım, yapanlara afiyet olsun Bu tariften 4 tepsi çıkıyor arkadaşlar Bu arada sosu kurabiyeler piştikten sonra yapıyorum ben )))
Çikolata sosun hazırlanışı ise;
Bütün malzemeyi karıştırıp kaynatıp kıvam almasını sağlıyoruz ilk sıcağı çıkınca kurabiyelerimizi sosa buluyoruz