Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

TİTAN'ın Fincan Keki

TİTAN'ın Fincan Keki
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
TİTAN'ın Fincan Keki fincan keki tarifi yapılışı malzemeleri reçetesi resimleri ile ilgili bilgiler burada melekler 1548684898 1548684898 titaninfincankeki5c4f0e67e9737titaninfincankeki5c4f0e67e9737 titaninfincankeki5c4f0e67e9737 Canınız şöyle bir kek mi çektiMesela muzlu kek,veya cevizli kekAma aksama işte,fırınınızmı bozuldu ya da istediğiniz gibi kabartmıyor mu? Üzülmeyin ocağınız ve tencereniz varsa siz de tez bir kek yapabilirsiniz meleklertitaninfincankeki5c4f0e67f09cdalt Bu kekin özelliği adından anlaşılacağı üzere ocakta içi su doymuş tencereye oturttuğumuz fincanlarda pişmesititaninfincankeki5c4f0e67f09cdalt Anında ''Fincanlar çatlamıyor mu ? '' demeyin,çatlamıyortitaninfincankeki5c4f0e67f09cdalt Kekle ilgili söyleyebileceğim her türlü yapabileceğiniz,ister sade, ister benim yaptığım gibi kakaolu,karışık, damla çikolatalı,cevizli,renkli,nasıl isterseniz,bu sizin düş gücünüze kalmış Örneğin esas tarifte ne aralarında krem şanti vardı ne de üstünde çikolata sosu,ben uydurdum,iyi fakat de uydurmuşumEnfes oldutitaninfincankeki5c4f0e689c93bgifalt :hıms: :hıms: :hıms: Geçelim mi tarifetitaninfincankeki5c4f0e67f09cdalt Malzemelerimiz; 1 yumurta 15 dere bardağı toz şeker 1 dere bardağı süt Yarım akarsu bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 akarsu bardağı un 2 yemek yemek kaşığı kakao id İstenirse arasına krem şanti ve üzerine çikolata sosu Tüm malzemeyi nasıl kek yapıyorsanız sırayla çırpınNescafe fincanlarının yağlayın,yarılarına dek kek hamuruyla doldurunİsterseniz en alta topkek kağıtlarından da koyabilirsiniz Tencerenize fincanları yerleştirinFincanların yarısına gelecek dek tencereye su doldurup ,tencerenin ağzını bir bezle örterek ağzını kapatıyoruzBurada örttüğümüz bez içerde ki buharlanmadan oluşacak su damlacıklarını emiyor Tencereyi ocağımıza koyup altını yakıyoruzKaynadıktan sonradan 20 dk kısık ateşte bekletiyoruz15 dk da dinlendirdikten sonradan tenceremizi açıyoruz Güzel Koku gibi keklerimiz karşımızdaFincana hafifçe vuduğumuzda düşerler zatenİster o halleriyle ister benim yaptığım gibi şanti ve sos eşliğinde servis yapıyoruz Sağlık Durumu olsuntitaninfincankeki5c4f0e6908043gifalt :tik: :tik: :tik:  

858,499Konular
982,579Mesajlar
30,338Kullanıcılar
kanka555Son üye
Üst Alt