Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tivibu Şifremi Nasıl Oğrenebilirim

Tivibu Şifremi Nasıl Oğrenebilirim
0
126

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Tivibu Şifremi Kaybettim Nasıl Bulabilirim

Tivibu Şifremi Nasıl Oğrenirim

wwwtivibucomtr adresinden “Şifremi Unuttum bolumune girerek, Tivibu şifrenizin eposta adresine gonderilmesini sağlayabilirsiniz Şifre hatırlatma epostası, Tivibuya ilk kayıt esnasında iletilmiş olduğunuz eposta adresinize gonderilir Kayıtlı eposta adresinizi değiştirmek istiyorsanız, 444 0 375 TTNET Muşteri Hizmetlerinden destek alabilirsiniz

Şifre Oğrenirken İzleyeceğiniz Adımlar:

Tivibu adresine gidin

Sağ ust koşedeki “Uyelik işlemleri seceneğine tıklayın

Uyelik işlemleri secenekleri arasında “Şifremi unuttum seceneğine tıklayın

(Şifrenizi biliyorsunuz ama şifrenizi değiştirmek istiyorsanız “Kullanıcı adı ve şifre değiştir seceneğine tıklamanız gerekiyor Acılan yeni pencerede gerekli alanları doldurarak yeni şifrenizi oluşturabiliyorsunuz)

Şifremi unuttum seceneğine tıkladıktan sonra pencerede gerekli alanları doldurun

Devam butonuna bastığınız takdirde şifreniz kayıtlı mail adresinize gonderilecektir

Similar threads

Tivibu Şifre Değiştirme Tivibu Şifremi Nasıl Değiştirebilirim imagestivibusifremiunuttumnasildegistirebilirim5b046d6d22f08 Tivibu Şifrenizi unuttuysanız, wwwtivibucomtr adresinden “Şifremi Unuttum bolumune girerek, Tivibu şifrenizin eposta adresine gonderilmesini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
500
Özgün bir platform olarak karşımıza çıkan Twitter diğer sosyal medya uygulamalarından farklı özelliklere sahiptir. Twitter'da fotoğraf veya video yüklemesi de yapılabilirken bundan daha ön planda olan atılan tweetlerdir. Duygu ve düşüncelerimizi yazarak diğer kullanıcılarla paylaştığımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Özgün bir platform olarak karşımıza çıkan Twitter diğer sosyal medya uygulamalarından farklı özelliklere sahiptir. Twitter'da fotoğraf veya video yüklemesi de yapılabilirken bundan daha ön planda olan atılan tweetlerdir. Duygu ve düşüncelerimizi yazarak diğer kullanıcılarla paylaştığımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
2016 yılında Çin'de Douyin adıyla kurulan TikTok kısa sürede büyük bir başarı elde etmiş ve uygulamanın Endonezya'da yayılmasının ardından TikTok adını almıştır. ByteDance adlı şirket tarafından piyasaya sürülen TikTok Asya'da bir numaralı kısa video uygulaması olarak yerini almıştır. 5 yıl gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
236
Facebook Şifremi Unuttum Giremiyorum, Facebook Şifremi Unuttum Mail Gelmiyor Facebook Şifrenizi Unuttuysanız Mail Gelmiyorsa yapmanız gerekenler; Facebookta şifrenizi unuttuğunuzda şifremi unuttum a tıklayınca, kaydolurken kullandığınız eposta adresine yollanan linktir, o linke tıklayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt