Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tivibu Şifremi Unuttum Nasıl Değiştirebilirim

Tivibu Şifremi Unuttum Nasıl Değiştirebilirim
0
412

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Tivibu Şifre Değiştirme

Tivibu Şifremi Nasıl Değiştirebilirim

imagestivibusifremiunuttumnasildegistirebilirim5b046d6d22f08

Tivibu Şifrenizi unuttuysanız,

wwwtivibucomtr

adresinden “Şifremi Unuttum bolumune girerek, Tivibu şifrenizin eposta adresine gonderilmesini sağlayabilirsiniz Şifre hatırlatma epostası, Tivibuya ilk kayıt esnasında iletilmiş olduğunuz eposta adresinize gonderilir Kayıtlı eposta adresinizi değiştirmek istiyorsanız, 444 0 375 TTNET Muşteri Hizmetlerinden destek alabilirsiniz

Similar threads

Tivibu Şifremi Kaybettim Nasıl Bulabilirim Tivibu Şifremi Nasıl Oğrenirim wwwtivibucomtr adresinden “Şifremi Unuttum bolumune girerek, Tivibu şifrenizin eposta adresine gonderilmesini sağlayabilirsiniz Şifre hatırlatma epostası, Tivibuya ilk kayıt esnasında iletilmiş olduğunuz eposta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Özgün bir platform olarak karşımıza çıkan Twitter diğer sosyal medya uygulamalarından farklı özelliklere sahiptir. Twitter'da fotoğraf veya video yüklemesi de yapılabilirken bundan daha ön planda olan atılan tweetlerdir. Duygu ve düşüncelerimizi yazarak diğer kullanıcılarla paylaştığımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Özgün bir platform olarak karşımıza çıkan Twitter diğer sosyal medya uygulamalarından farklı özelliklere sahiptir. Twitter'da fotoğraf veya video yüklemesi de yapılabilirken bundan daha ön planda olan atılan tweetlerdir. Duygu ve düşüncelerimizi yazarak diğer kullanıcılarla paylaştığımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
metin2 şifremi unuttum nasıl bulabilirim Metin2 oyununda şifreyi unuttu iseniz yada herhangi bir sebebden dolayı şifreye yanlış diyor ise yapmanız gereken basit yontemler ile metin2 ye kayıt ol duğunuz mail adresine şifrenizi yollayabilirsiniz gerekli bilgileri doldurup şifrenizin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
Metin2 şifremi unuttum metin2 şifremi unuttum nasıl geri alırım Metin2 oyununda şifreyi unuttuysanız yada herhangi bir sebepten dolayı şifreye yanlış diyorsa yapmanız gereken basit yontemler ile metin2 ye kayıt ol duğunuz mail adresine şifrenizi yollayabilirsiniz gerekli bilgileri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,481Konular
981,456Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt