Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tivibu

Tivibu
0
136

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar tivibuyu bilgisayara yükledim sorunsuz açılıyordu aradan 1 ay sonra açılmamaya başladı simgeye tıklıyorum hiçbirşey olmuyor kaldırıp tekrar yükledim ama sorun devam ediyor lütfen yardım edin

Similar threads

arkadaşlar benim pc süper çalışıyordu ama ne olduysa bi gün açtım ve pc kasmaya başladı her hangi bir yere tıklıyorum 5 saniye falan gecikerek açılıyor mesela bilgisayarıma tıklıyorum 5 saniye geç açılıyor dağa sonra tıklıyorum gecikme olmuyor lütfen yardım edin format atmıyım pcye
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Arkadaşlar ,ben dün kurdum deamon toolsla xmen i oyuna girdim görüntüde biraz bozukluk vardı ama oynanmayacak kadar değil neyse oynadım bayaa sonra oyundan attı durduk yere girdim yeniden attı sonra cd nin içiçnde directx vardı bide 1 tane windows güncellemesi vardı onları yükledim belki görüntü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Fifa 10 yükledim ama çalışmıyor yardım edin sorun fifa 10 yükledim tıklıyorum hiç bir tepki vermiyor ne hata veriyor ne de açılıyor sorun ne olabilir yardım lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Arkadaşlar oyunu uzun süredir az sorunlu oynuyordum, başlarda bir iki hatayla uğraşmış olsam da son zamanlarda hata vermeden kasmadan oynuyordum ama son günlerde oyun açılmamaya başladı, oyun açıldığındaki ilk video çıkıyor (activision, treyarch filan yazıo) sonra simsiyah bi ekran ve şu hata ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Öncelikle Herkeze Merhaba Konuma cevap yazanlara yazmayanlara neyse konuya geçeyim Lütfen yazcaklarım uzun ama lütfen sabırla okuyun çünkü 22,5 aydır bunu yapmakla uğraşıyorum Benim 1 ekran kartım 1 de remim var rem de aynı şekilde bozuk neyse şimdi bu zamandan bi kaç ay 12 di sanırım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,496Konular
981,803Mesajlar
29,870Kullanıcılar
kemalbelenSon üye
Üst Alt