Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tizen 'de piyasaya sürülecek[BT]

Tizen 'de piyasaya sürülecek[BT]

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Android ve iOS'un güçlendiği pazara alternatif olmak isteyen Samsung'un yeni işletim sistemi geliyor

Samsung, geçtiğimiz yılın Mayıs ayında üzerinde çalıştığı yeni akıllı cep işletim sistemi Tizenden ilk görüntüleri ortaya çıkarmış, onun özelliklerinden biraz bahsetmişti Şimdi ise bu işletim sistemine sahip ilk telefonun 2019'de piyasaya sürüleceği söyleniyor

12GHz çift çekirdekli ARM işlemci, 43 inch HD ekran dışında çok fazla özelliği bilinmeyen Linux tabanlı cebin, geçtiğimiz Eylül ayında, yakın bir zamandapiyasaya sürüleceğine dair dedikodular ortaya çıkmıştı Ancak aradan birkaç ay geçmesine rağmen Tizen, henüz piyasaya sürülmedi

Birkaç şirketin katkıda bulunduğu Tizen, Android'den daha açık bir mobil işletim sistemi olarak kabul ediliyor İşletim sisteminin geliştirilmesindeki amaçlardan bir tanesi, aşırı güçlenenAndroid ve iOS'a bir alternatif sunmak

2019'de Samsung ve ortağı Japon mobil sağlayıcısı NTT Docomo tarafından öncelikle Japonya'da satışa sunulması beklenen ilk cihazın, kısa bir süre sonra başka ülkelerde de mağazalardaki yerini alacağı konuşuluyor Android, iOS, Windows Phone, potansiyel bir BlackBerry 10 ve Firefox OS karşısında Tizen'in işi çok da kolay olmayacak Zira Samsung, daha önce Bada ile de şansını denemiş ancak başarılı olamamıştı

chipcomtr

858,497Konular
981,954Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt