Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nu gururlandıran olay: Osmaniye TOBB Fen Lisesi öğrencisi Türkiye 1.’si oldu

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nu gururlandıran olay: Osmaniye TOBB Fen Lisesi öğrencisi Türkiye 1.’si oldu
0
47

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
TOBB%2DBaskani%2DHisarciklioglu%2Dnu%2Dgururlandiran%2Dolay%2DOsmaniye%2DTOBB%2DFen%2DLisesi%2Dogrencisi%2DTurkiye%2D1%2Dsi%2Doldu%2D238417%2Ejpeg

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ticaret Odaları (TOBB) Lideri Rifat Hisarcıklıoğlu, toplumsal medyadan eğitim konusunda kıymetli açıklamalar yaptı..

"Osmaniye TOBB Fen Lisesi öğrencimiz Türkiye 1.’si oldu

Öğrencimizi, ailesini, öğretmenlerimizi kutluyorum

TOBB olarak “81 İLE 81 OKUL” yapma kelamımızı yerine getiriyoruz 

63 kentimize okul yaptık,

8 vilayetimizde okul inşaatları sürüyor ,

Kalan 10 kentimize de okullarımızı yapacağız.

Similar threads

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı ve aynı zamanda TOBB ETÜ Mütevelli Heyet Başkanlığı görevini yürüten M. Rifat Hisarcıklıoğlu, LGS 2020 sonrası öğrencilerin ve ailelerinin önemli bir tercih aşamasına geldiğini belirterek, bu noktada oda ve borsa camiasının destek olduğu çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Lideri M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ulusal Eğitim Bakanlığı (MEB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve TOBB İktisat ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) işbirliğindeki meslek okullarındaki 106 programın 104'ünün kontenjanının büsbütün dolduğunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Türkiye'nin en çok sevilen ve aranan iş insanları ortasında yer alan M. Rifat Hisarcıklıoğlu aslen Kayserili. Liseyi Ankara TED Koleji’nde bitirdikten sonra, lisans tahsilini Ankara Gazi Üniversitesi İktisat ve İşletme Bölümü’nde tamamladı. Profesyonel iş hayatına aile şirketinde başlayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Her sektöre yapılan yatırımda kar da zarar da edebilirsiniz, eğitim hariç. 81 ilde eğitime çok büyük yatırımlar yaptık. TOBB olarak 81 ilde eğitime 270 milyon dolar yatırım yaptık." dedi. İstanbul Sanayi Odası (İSO)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Her sektöre yapılan yatırımda kar da zarar da edebilirsiniz, eğitim hariç. 81 ilde eğitime çok büyük yatırımlar yaptık. TOBB olarak son dönemde 81 ilde eğitime 270 milyon dolar yatırım yaptık." dedi. İstanbul Sanayi Odası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
858,465Konular
981,146Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt